Driedfruits
Cosul tau

Blog "Driedfruits" - seminte RSS Feed

15 dec. Top 10 alimente pentru îmbunătățirea memoriei
0 14247
Știai că aproximativ 60% din creier este format din grăsime, jumătate fiind Omega-3? Creierul folosește această grăsime în special pentru învățare și memorie, dar și pentru producerea de noi celule și conexiuni.Creierul este foarte important pentru funcționarea întregului organism deoarece chiar și atunci când dormim, el lucreaz..
14 dec. Beneficiile semințelor de cânepă
0 11749
Știai că semințele de cânepă sunt singurul aliment cunoscut care conține rația perfectă de acizi grași esentiali Omega 3 și Omega 6? Aceștia se regasesc în raport 1:3.Deși provin dintr-o plantă care se înrudește cu canabisul, semințele de cânepă sunt recomandate pentru consum deoarece conțin mai putin de 0.5% THC, un compus psih..
05 dec. Top 10 alimente pentru combaterea stresului
0 9333
Treci printr-o perioadă stresantă? Știai că există alimente care te pot ajuta în combaterea stresului?Ce face ca un aliment să aibă efect antistres? Atunci când vorbim despre alimente cu rol de calmare, nu ne referim la acele alimente care îți oferă confort, adică snacks-uri sau dulciuri, ci alimente care chiar te ajută să te li..
30 nov. Beneficiile consumului semințelor de chia
0 10412
Știai că seminţele de chia provin de la planta Salvia hispanica, un tip de salvie din aceeaşi familie cu menta?În prezent, semințele de chia sunt fără îndoială, unele dintre cele mai populare superalimente, fiind folosite în multe diete echilibrate, întrucât sunt foarte hrănitoare și au numeroase proprietăți benefice pentru menț..
02 aug. De ce este bine sa mananci nuci si seminte
d821fc 1 23324
Prin consumul de nuci poti preveni bolile cardiovasculare si nu numai, arata tot mai multe studii ale oamenilor de stiinta.Studii efectuate pe mai mult de 170.000 femei si barbati arata ca prin consumul regulat de nuci si seminte scade cu 35% riscul de boli grave de inima. Mai mult decat atat, potrivit Reader's Digest, aceste..
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri