Driedfruits
Cosul tau

Modalitati de livrare

Livrarea produselor se face oriunde in Romania la adresa specificata in comanda prin intermediul firmelor de curierat agreate de SC DEPAL SRL dupa cum urmeaza:

1. Prin ridicare personala folosind serviciul de locker "Easybox" - Sameday
- In situatia in care cumparatorul a optat pentru ridicarea produselor dintr-un locker "easybox" Sameday, acesta are la dispozitie 36 de ore de la primirea sms-ului/email-ului de confirmare ca pachetul a ajuns in locatia selectata de catre cumparator pentru ridicare.
- Produsele dorite sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil non-stop in mai multe puncte de ridicare din Romania.
- Plata se face doar cu cardul online direct pe site.
- Plata cu numerar la easybox nu este acceptata.
- Greutatea maxima a unui colet livrat in easybox este de maxim 10 kg.
Odata ce cosul de cumparaturi depaseste 10kg, livrarea prin easybox nu mai este disponibila.
- Cand comanda ta ajunge la easybox-ul selectat, vei primi un cod QR prin e-mail si un cod PIN prin SMS.
- In situatia in care, in momentul livrarii, easybox-ul selectat este plin, coletul va fi redirectionat catre un alt easybox din apropiere.
Acest lucru se intampla doar in cazul in care, dupa incercari repetate de incarcare a coletului, niciun sertar nu va fi disponibil.
Easyboxul catre care se va redirectiona coletul se afla in proximitatea punctului de livrare selectat.
Sameday te va informa atat inainte, cat si dupa redirectionarea coletului.

2. Prin curier la domiciliu - Sameday
Livrarile in resedintele de judet se efectueaza in 2-3 zile lucratoare (din momentul expedierii coletului), si in afara resedintelor termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare.


3. Costuri de livrare si conditii pentru transport gratuit.
- Easybox Sameday: Costul de livrare este afisat si calculat pe pagina de "Finalizare Comanda", el este oferit gratuit pentru comenzi care depasesc 120 RON.

- Curier Sameday : Costul de livrare este afisat si calculat pe pagina de "Finalizare Comanda", el este oferit gratuit pentru comenzi care depasesc 250 RON.Comenzile efectuate pe website se inregistreaza non stop si se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00-17:00.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni, nu ezitati sa ne contactati.