Dacă tot a nins afară, noi am fost inspirați să facem o rețetă de biscuiți înzăpeziți și am adăugat un ingredient secret, care le oferă un gust unic “de iarnă” și care, cu siguranță te va face să repeți această rețeta.

Ai nevoie de:

  • 60g zahăr brut;
  • 60g zahăr cocos;
  • un praf de sare de Himalaya;
  • o linguriță de scorțișoară (ingredientul secret);
  • 2 ouă la temperatura camerei;
  • 70g ulei de cocos topit;
  • o păstaie de vanilie.

Amestecă toate ingredientele până devin omogene apoi adăugă:

-140g făină albă tip 550;

-50g cacao alcalinizată;

-o linguriță praf de copt.

Amestecă până obții o compoziție omogenă, ușor lipicioasă și bagă la congelator pentru aproximativ jumătate de oră. Cu ajutorul unei cupe de înghețată, formează biluțe din compoziția proaspăt scoasă de la congelator. Dacă nu îți ies rotunde, le poți modela cu mâinile. Biluțele obținute se dau prin zahăr pudră și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 grade celsius pentru aproximativ 15 minute.