Biscuitii fara gluten din faina de cocos sunt o alternativa delicioasa si sanatoasa pentru cei care evita glutenul sau doresc sa incerce ceva nou si savuros. Aceasta reteta simpla, doar din 3 ingrediente, va ofera o gustare minunata si hrănitoare, perfecta pentru orice moment al zilei.


Ingrediente:

  • 60g ulei de cocos
  • 80-100g faina de cocos
  • 30g  green sugar (amestec din Stevie si eritritol)


Instructiuni de preparare:

Incepe prin preincalzirea cuptorului la temperatura potrivita, in jur de 180°C.

Intr-un bol mediu, combina uleiul de cocos si zaharul brun. Amesteca bine pana obtii o pasta omogena. Adauga faina de cocos peste amestecul de ulei si zahar. Amesteca bine pana cand toate ingredientele sunt incorporate uniform si obtii o compozitie omogena.

Pune o foaie de copt pe o tava de copt mare. Formeaza biscuitii din compozitia obtinuta, asezand cu grija fiecare bucata pe foaia de copt, pastrand distanta intre ele pentru a nu se lipi in timpul coacerii.

Coace biscuitii in cuptorul preincalzit timp de 8-10 minute sau pana cand devin aurii si crocanti.


Dupa ce sunt copti, lasa-i sa se raceasca pe tava timp de cateva minute inainte de a-i transfera pe un gratar sau o farfurie pentru a se raci complet. Serveste biscuitii alaturi de o bautura calda sau o portie de fructe proaspete pentru un gust si mai delicios.


Aceasta reteta simpla de biscuiti fara gluten din faina de cocos este perfecta pentru a satisface pofta de dulce intr-un mod sanatos si gustos. Fie ca ii savurati alaturi de o ceasca de ceai sau ii impachetati pentru o gustare pe drum, acesti biscuiti sunt garantati sa fie apreciati de intreaga familie. Nu uita sa experimentezi cu aromele si texturile pentru a gasi varianta perfecta pentru gustul tau!


Comandă produsele alese pe www.driedfruits.ro, folosește codul BLOG5 la finalizarea comenzii și beneficiezi de o reducere de 5%.