"O combinație drăguță de afine, zmeură și portocale pe un blat de nuci și curmale", asa descrie Pascu Iuliana tortul din imagine si intr-adevar, arata minunat. 

Ingrediente blat: 

●70g migdale

●70g caju

●40g agave

●30ml ulei

●80g cocos

●câțiva picuri de flavdrops 

●1 lingură cacao

Punem migdalele + caju într-un robot de bucătărie și mixăm până se macină fin. Adăugăm restul ingredientelor și mixăm din nou până obținem o consistență lipicioasă. Turnăm compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt de 18cm.

Ingrediente crema de afine:

●370g afine congelate 

●40g sirop de agave

●250ml cremă de cocos 80% din conservă (doar partea solidă)

●5g agar agar

Punem afinele cu siropul într-o oală pe foc mic. Când începe sa fiarbă, punem laptele de cocos. Când începe să fiarbă, punem agarul și mai fierbem încă 2 minute. Turnăm compoziția peste blat și lăsăm la frigider până se întărește.

Ingrediente crema de zmeura :

●370g zmeură congelata 

●40g sirop de agave

●250ml cremă de cocos 80% din conservă (doar partea solidă)

●5g agar agar

Punem zmeura cu siropul într-o oală pe foc mic. Când începe sa fiarbă, punem laptele de cocos. Când începe să fiarbă, punem agarul și mai fierbem încă 2 minute. Turnăm compoziția peste doar după ce stratul de afine este complet întărit.

Ingrediente crema de portocale:

●250ml suc de portocale proaspăt stors

●40g sirop de agave

●100ml cremă de cocos 80% din conservă (doar partea solidă)

●5g agar agar

Adăugăm sucul, siropul și crema de cocos într-o oală pe foc mic. Când începe să fiarbă, punem agarul și mai fierbem încă 2 minute. Turnăm compoziția peste doar după ce stratul de zmeură este complet întărit.

Enjoy!