- Stoc: In stoc
Arahide in coaja coapte si sarate 100g+Muesli cu fructe si 5 cereale 70g - comenzi intre 120lei si 250lei
Arahide in coaja coapte si sarate 100g+Amestec seminte 50g+Muesli cu fructe si 5 cereale 70g - comenzi intre 250lei si 500lei
Arahide in coaja coapte si sarate 100g+Amestec seminte 50gx2+Muesli cu fructe si 5 cereale 70gx3 - comenzi peste 500lei
Lotul actual de Sare roz (fina) de Himalaya este mai inchis la culoare.
Sarea roz de Himalaya este o sare pura, obtinuta prin extractie manuala din mina, si este considerata cea mai pura forma de sare disponibila. Cristalele de sare au o gama variata de culori incepand de la alb pur pana la diferite nuante de roz, pan la rosu inchis, datorita continutului bogat in minerale si fier.
Cum folosim sarea roz de Himalaya
Sarea roz de Himalaya este folosita cu succes in bucatarii de top, spa-uri, profesionisti si terapeuti din domeniul sanatatii sau de catre persoane fizice pentru proprietatile nutritive si terapeutice deosebite.
In prepararea alimentelor poate fi folosita la fel ca o sare normala, avantajul fiind ca este mai pura si are un continut considerabil mai mare de minerale.
Extern, sarea roz de Himalaya poate fi folosita pentru a stimula circulatia, a va relaxa, a scadea tensiunea arteriala, a calma durerile musculare si a elimina toxinele din organism. Foloseste cu incredere sarea roz de Himalaya in retetele de sare de baie, body scrub-uri preparate in casa, aromoterapie sau sapun de acasa.
84 de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru si fier, se regasesc in sarea roz de Himalaya. Consumul regulat de sare roz ofera organismului uman minerale esentiale, oligoelemente, electroliti solduri, sustine absorbtia substantelor nutritive corespunzatoare, elimina toxinele, echilibreaza pH-ului organismului, normalizeaza tensiunea arteriala si creste circulatia si conductivitate.
Acesta poate ajuta, de asemenea, in ameliorarea artritei, eruptiilor cutanate, herpesului, si poate reduce simptomele febrei si gripei.
Sarea de Himalaya este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial, cum este cazul sarii fine din supermarketuri. In plus, datorita structurii de cristal mai mare a sarii roz, dar si a volumului, vom consuma mai putin sodiu atunci cand folosim sare de Himalaya in mancare.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |