Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate pana pe data de 02.05 vor fi livrate pe 03.05 (program scurt). Cele plasate dupa data de 03.05 vor fi livrate incepand cu 08.05. Sarbatori fericite!

Faina secara tip 997 BIO Heimatsmuhle - 1 kg

Faina secara tip 997 BIO Heimatsmuhle - 1 kg
Faina secara tip 997 BIO Heimatsmuhle - 1 kg
Ecologic
Faina secara tip 997 BIO Heimatsmuhle - 1 kg
Faina secara tip 997 BIO Heimatsmuhle - 1 kg
Faina secara tip 997 BIO Heimatsmuhle - 1 kg
15,60 Ron
Fără TVA: 14,31 Ron
  • Stoc: In stoc
 Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50g - la comenzi intre 120 lei si 250 lei
  Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx2 - la comenzi intre 250 lei si 500 lei
 Miez floarea soarelui 50gx2 + Amestec seminte 50gx2+ Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx3 - la comenzi peste 500 lei

 Dupa grau, secara este a doua cea mai importanta cereala in centrul si estul Europei. Datorita metodelor proprii de coacere a fainii, se recomanda pentru consumatorii de paine de secara si folosirea de maia. Un rezultat mai bun al coacerii se va obtine amestecand faina de secara cu faina de grau si spelta.

 Secara este o cereală bogată în mangan, 50g de boabe de secară asigurând 70% din necesarul zilnic al organismului pentru acest minereu. Aceeași cantitate de boabe de secară asigură 33% din necesarul zilnic de fibre. Alți nutrienți importanți: seleniul și triptofanul (18%), fosforul (17%), magneziul (15%) și proteinele (13%). Vitamine importante găsite în secară sunt A, B, E și K.

 Fibrele din secară ajută la eliminarea mai rapidă a toxinele, împingându-le spre colon; în general produsele bogate în fibre au rolul de a preveni apariția cancerului de colon, protejând eficient celulele sănătoase. Produsele din secară sunt foarte sățioase, dând imediat senzația de saturare, chiar după o cantitate scăzută, ceea ce ajută la pierderea/menținerea greutății corporale.

 Faina de secara are proprietăți diferite de făina din grâu la coacere, aceasta se explică prin faptul că moleculele de gluten, prin prezența de pentozan nu se produce efectul lipicios ca făina de grâu pentru a reține gazele din aluat. Însă datorită prezenței substanțelor mucilaginoase din secară se produce prin coacere o crustă brună aromată, pâinea de secară fiind mai densă în comparație cu pâinea de grâu. Se pot întîlni la unele recolte de secară prezența unor amilaze care descompun amidonul, degradând calitatea făinii.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie