- Stoc: In stoc
Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50g - la comenzi intre 120 lei si 250 lei
Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx2 - la comenzi intre 250 lei si 500 lei
Miez floarea soarelui 50gx2 + Amestec seminte 50gx2+ Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx3 - la comenzi peste 500 lei
Maia activa pulbere pentru aluat paine dozaj 4% gama profesionala - import Belgia.
Ambalaj folie aluminizata.
Produsul se prezinta sub forma de pulbere fina. Dupa deschidere, se pastreaza la loc racoros, cu plicul inchis.
Ingrediente: maia deshidratată din grâu dur, drojdie, antioxidant (acid ascorbic (E300)), enzime.
Aciditatea totală 45 -65 ml/10g
Conținut de materie uscată 94 – 100%
E300 adică acidul ascorbic sau vitamina C, are rol de conservant și la temperatura de coacere se dizolva, practic nu se mai regăsește in produsul finit.
Este o componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu, cu putere proprie de fermentare. Are o aromă caracteristică, tipic mediteraneană. Conferă textură umedă, elasticitate și prospețime miezului
Se utilizează în proporție de 4% raportat la cantitatea de făină, fără a mai adăuga drojdie în rețetă.
Randament sporit cu puține ingrediente!
Posibilitatea de a crea o varietate nelimitată de produse cu gust autentic!
Pentru pregatirea aluatului, aveti nevoie de:
Faina - 1 kg
Apa - 0.67 l
Maia activa - 40 g
Sare, rozmarin, cimbru sau oregano - dupa gust
Amestecati toate ingredientele si framantati bine timp de 15-20 de minute. Lasati aluatul la dospit 15 minute. Impartiti aluatul in 2 (pentru 2 paini) si lasati la dospit inca 10 minute. Modelati aluatul in forma dorita si lasati la dospit inca o ora la o temperatura de 26 grade Celsius.
Se recomanda coacerea painii in cuptor preincalzit, cu aburi (puneti in cuptor o a doua tava goala; cand introduceti painea, puneti apa in tava incinsa, pentru a face aburi)
Temperatura de coacere 230 - 240 grade Celsius.
Timp de coacere 28-30 de minute, ultimele 5 minute fara tava cu aburi, pentru o paine bine rumenita.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.