Driedfruits
Cosul tau

Ferment probiotic pentru iaurt (Lacto Pro) BIO My.Yo - 15 g

Ferment probiotic pentru iaurt (Lacto Pro) BIO My.Yo - 15 g
Ecologic
Ferment probiotic pentru iaurt (Lacto Pro) BIO My.Yo - 15 g
57,00 Ron
Fără TVA: 52,29 Ron
  • Stoc: In stoc
 Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50g - la comenzi intre 120 lei si 250 lei
  Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx2 - la comenzi intre 250 lei si 500 lei
 Miez floarea soarelui 50gx2 + Amestec seminte 50gx2+ Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx3 - la comenzi peste 500 lei

 Contine 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt.

Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand acesti mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt.

 De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?

Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca zilnic in lume!

 Foarte activ si plin de viata.

Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de soia.

  • Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
  • Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
  • Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
  • Bautura de iaurt 100% preparata natural.
  • Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.

 Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, La-5® si BB-12®

 Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 ° C

 Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare). Dupa maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile, din acelasi iaurt puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri dintr-un pachet.

 Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal / grasime 0 g / din care acizi grasi saturati (g) 0 g / carbohidrati (g) 95 g / din care zahar (g) 2,5 g / proteine ​​(g) <0,01 g / sare (g) 0 g /

Fabricat in Germania

Produs certificat bio


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie