Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Apa de cocos BIO - 200 ml
Produsul este certificat bio.Fara gluten si fara zahar.  Ingrediente: apa de cocos ecologicaApa de cocos este o sursa buna de potasiu, obtinuta din nuca de cocos proaspata si imbuteliata i..
Bautura migdale cu sirop agave Monsoy (fara gluten) BIO - 1 litru
Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica.   Ingrediente: apa, migdale 4,4%, sirop agave, lecitina soia, sare de mare. Nu contine zahar din trestie. ..
Bautura migdale Monsoy (fara gluten) BIO - 1 litru
Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica.   Contine zahar din trestie. Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, migdale, zahar din trestie de z..
Bautura orez cu alune padure Monsoy (fara gluten)  BIO- 1 litru
Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica. Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, orez (16%), alune padure coapte (3%), sare de mare. Laptele de orez ..
Bautura orez Monsoy (fara gluten) BIO - 1 litru
Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica. Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, orez (14%), ulei floarea soarelui, sare de mare. Laptele de orez est..
Bautura ovaz Monsoy BIO - 1 litru
Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica. Lapte de ovaz – este un substitut ideal la traditionalul lapte de vaca si iti poate fi folositor in alimentatie. Mai a..
Bautura soia Monsoy BIO - 1 litru
Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica.   Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, soia (14%), sare de mare. Principalul avantaj al alimentat..
Bautura vegetala din nuca de cocos BIO - 400 ml
Produsul este certificat bio. Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau sosuri. Singura conditie este sa amesteci bine co..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)