Driedfruits
Cosul tau

Sfecla rosie pudra BIO Driedfruits - 100 g

Sfecla rosie pudra BIO Driedfruits - 100 g
Sfecla rosie pudra BIO Driedfruits - 100 g
Ecologic
Sfecla rosie pudra BIO Driedfruits - 100 g
Sfecla rosie pudra BIO Driedfruits - 100 g
Sfecla rosie pudra BIO Driedfruits - 100 g
7,50 Ron
Fără TVA: 6,88 Ron
  • Stoc: In stoc
 Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50g - la comenzi intre 120 lei si 250 lei
  Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx2 - la comenzi intre 250 lei si 500 lei
 Miez floarea soarelui 50gx2 + Amestec seminte 50gx2+ Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx3 - la comenzi peste 500 lei

 Produsul este certificat BIO.

Un extract vegetal obtinut din sfecla rosie, o planta recunoscuta pentru continutul ridicat de antioxidanti si de pigmenti, cu care se pot colora cele mai diverse compozitii cosmetice si alimentare.

Avantaje: este un colorant natural, inofensiv, complet solubil in apa dar poate fi dispersat in preparate anhidre solide. in preparate anhidre (ruj, balsam de buze, pudre de machiaj) culoarea se pastreaza frumos.
Dezavantaje: in solutiile apoase cu pH neutru sau alcalin, culoarea paleste in timp sau chiar dispare, iar in medii acide culoarea se poate modifica in timp.

  • se poate utiliza ca si unic colorant, obtinand nuante de la roz pastel pana la purpuriu intens
  • se poate combina cu alti coloranti vegetali sau minerali
  • culoarea obtinuta depinde de pH-ul compozitiei: solutiile alcaline vor fi colorate in nuante de violet-albastrui dar culoarea nu rezista in timp; solutiile cu pH neutru sau acid se coloreaza in nuante de roz-rosu-coral; culoarea poate sa se schimbe in timp, in functie de compozitie.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie