Driedfruits
Cosul tau

Otet

Otet alb BIO Rinatura - 250 ml
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produsul este certificat bio.Aciditate 5.4%Excelent pentru prepararea sosurilor usoare, marinatelor si pestelui.Beneficii :echilibreaza nivelul colesterolului; previne intoxicatiile alimentare; trateaza anumite probleme ale pielii, precum acneea; ajuta impotriva alergii..
11,70 Ron
Fără TVA:11,14 Ron
Otet de mere pentru baut cu ghimbir si turmeric BIO Lima - 500 ml
Certificat BIO
Model: Produse alimentare, Bio Holistic
Produsul este certificat bio.Bauturile de otet sunt bauturi fermentate organice care iti stimuleaza toate simturile. Sunt nepasteurizate si nefiltrate, deci crude si fara adaos de zaharuri (numai zaharuri naturale prezente). Atingerea usor acida se obtine prin fermentarea sucului de mere organic..
30,90 Ron
Fără TVA:29,43 Ron
Otet de rodie pentru baut BIO Lima - 500 ml
Certificat BIO
Model: Produse alimentare, Bio Holistic
Produsul este certificat bio.Bauturile de otet sunt bauturi fermentate organice care iti stimuleaza toate simturile. Sunt nepasteurizate si nefiltrate, deci crude si fara adaos de zaharuri (numai zaharuri naturale prezente). Atingerea usor acida se obtine prin fermentarea sucului de rodie organi..
30,90 Ron
Fără TVA:29,43 Ron
Otet din orez Probios BIO - 250 ml
Certificat BIO
Brand: Probios Model: Otet din orez BIO
Produsul este certificat BIO.Ingrediente: apa, orez BIO, bacterii koji.• Otetul din orez este un condiment obtinut prin fermentarea pe timp de 1 an a orezului, in vase de teracota, metoda prin care se obtine intai alcoolul din orez, care se transforma ulterior in otet.• Este un otet cu..
23,00 Ron
Fără TVA:21,90 Ron
Otet mere (fara gluten) BIO Rinatura - 750 ml
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produsul este certificat BIO.Otetul de mere este unul din cele mai vechi medicamente cunoscute de umanitate, mentionat pentru prima oara in tratate de medicina egiptene.Otetul de mere a fost folosit ca un remediu natural pentru diverse afectiuni, dar si ca adjuvant pentru pierderea in gr..
11,80 Ron
Fără TVA:11,24 Ron
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri