Driedfruits
Cosul tau

Cocos fulgi deshidratat - 250 g

Cocos fulgi deshidratat - 250 g
Cocos fulgi deshidratat - 250 g
Cocos fulgi deshidratat - 250 g
Cocos fulgi deshidratat - 250 g
Cocos fulgi deshidratat - 250 g
6,30 Ron
Fără TVA: 5,78 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Fulgii de nuca de cocos reprezinta o alta modalitate de utilizare si consumare a nucilor de cocos. Acesti fulgi de cocos pot fi utilizati ca atare, eventual impreuna cu inghetata sau pe o prajitura delicioasa, insa pot fi utilizati si la micul dejun, impreuna cu cereale.

Nuca de cocos este extrem de hranitoare si bogata in fibre, vitamine si minerale. Aceasta este o grasime compusa din aproximativ 90% grasimi saturate.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

 

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Prăjitură de casă cu fulgi de cocos

Pentru aluat

2 ouă

2 linguri miere

250 g zahăr

100 g margarină

200 ml lapte

1 praf de copt

300 g făină

Pentru glazură

200 g zahăr

200 g margarină

100 g ciocolată

100 ml lapte

1 esenţă de rom

2 linguri cacao

200 g cocos

Mod de preparare

Se mixează ouăle cu zahărul şi mierea, apoi se adaugă laptele, margarina moale şi făina amestecată cu praful de copt. 

Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi se dă la cuptor pentru 45 de minute.

Pentru glazură, se pun ­într-o cratiţă laptele, zahărul, ­margarina tăiată cubuleţe, cio­colata rasă şi cacaua. 

Se fierbe totul pe foc mic până se obţine un sirop omogen. La final se adaugă esenţa de rom şi se lasă la rece.

Se taie prăjitura cuburi şi se ţine fiecare bucăţică câteva secunde în siropul de ciocolată, apoi se tăvăleşte prin nuca de cocos. 

Aţi aobţinut cea mai bună prăjitură de casă cu fulgi de cocos!

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri