Pudra de cacao alcalinizata este de o culoare maro inchisa si aroma intensa. Principalul mod de folosire: ideala pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, ..
Cantitatea minima comandata 3 kg Pudra de cacao alcalinizata este de o culoare maro inchisa si aroma intensa. Principalul mod de folosire: ideala pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza ..
Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12%Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o p..
Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12%Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o pudra foa..