Driedfruits
Cosul tau

Biosept Fares - 30 capsule

Biosept Fares - 30 capsule
Biosept Fares - 30 capsule
30,60 Ron
Fără TVA: 28,07 Ron
  • Stoc: In stoc
 Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50g - la comenzi intre 120 lei si 250 lei
  Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx2 - la comenzi intre 250 lei si 500 lei
 Miez floarea soarelui 50gx2 + Amestec seminte 50gx2+ Muesli cu fructe si 5 cereale 50gx3 - la comenzi peste 500 lei

 Remediu natural antiviral şi antiinflamator pentru infecţii respiratorii virale însoţite de strănut, secreţii nazale apoase, durere în gât. Evaluarea eficienţei produsului a demonstrat că tratamentul fitoterapeutic a fost suficient pentru ameliorarea/dispariţia simptomelor clinice la 96,72% din cazuri, la pacienţii cu infecţii şi inflamaţii respiratorii, produsul fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Studiile au arătat că sarea acidului elenolic, din frunzele de măslin are activitate antivirală la hamsterii infectaţi cu virusul parainfluenza 3, producător de infecţii respiratorii, de la primele doze de la administrare.

 Un studiu a evaluat eficienţa a 80-100 mg extract apos de lichen de piatră, administrat timp de 1-2 săptămâni, la peste 3000 copii cu afecţiuni ale tractului respirator superior (tuse, iritaţii şi inflamaţii ale gâtului, laringită, bronşită) şi a dovedit o eficienţă de  94% şi o toleranţă bună. 39% dintre copii au fost complet vindecaţi, iar la 55%, starea generală s-a îmbunătăţit până la sfârşitului perioadei de observaţie.

 Extractul de muguri de plop, în doza de 200 mg/kg, administrat la şoriceii cu inflamaţii induse, a produs un efect antiinflamator semnificativ, timp de 6 ore de la administrare, similar cu cel al substanţei de referinţă (diclofenac), în doza de 50 mg/kg. Efectul este dat de flavonoide care acţionează asemănător cu substanţele de sinteză prin inhibare sintezei de prostaglandine.

 Scoarţa de salcie este cunoscută pentru derivaţii salicilici care au acţiune antiiflamatoare, antifebrilă şi analgezică similare cu aspirina, însă nu afectează mucoasa gastrică. Acţionează similar cu antiinflamatoarele nesteroidiene, adică prin inhibarea sintezei de prostaglandine.

 Acidul oleanolic şi derivaţii săi din mugurii florali de cuişoare au efect antiinflamator demonstrat la şoarecii cu inflamaţii induse de substanţele pro-inflamatoare comparabil cu substanţa de referinţă, ibuprofen şi durează până la 5 ore de la administrare.

 Ingrediente:

- Frunze de măslin (Oleae folium) 140 mg

- Lichen de piatră (Lichen Islandicus)

- Muguri de plop (Populi gemma)

- Extract uscat de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină

- Cuişoare (Caryophylli flos).

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

 Mod de administrare:

Copii 6-12 ani: in primele 3 zile de la debut cate 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continua cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

Copii peste 12 ani şi adulţi: in primele 3 zile de la debut cate 2 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continua cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.

Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua inca 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.

 ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

 EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

 ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru reducerea disconfortului respirator capsulele Biosept-A5 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: Biomicin Forte-A3/A15, Biomicin A2/A14, sirop Plantusin-R8/R9, sirop Plantusin Forte-R25/R18, produsele din gama Hapciu, ceai Plantusin-R1, ceai Uşurarea respiraţiei-R17, ceai P-pulmonar-R14.

Pentru sănătatea plămânilor recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin-A14 sau Biomicin Forte-A15 câte 4 capsule pe zi, timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5,  6 capsule pe zi, timp de o lună.

Pentru eliminarea disconfortului urinar, pe termen lung recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15, sau Biomicin-A14  timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o lună,  urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63.

La acestea recomandăm asocierea ceaiului Diurosept U60/U62, pe tot parcursul curei.

 SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:

Pentru menţinerea sănătăţii aparatului respirator, urinar sau digestiv evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri, făină albă, grăsimi şi prăjeli. Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma crudă, de suc, sau coapte, fierte şi de asemenea supe calde. Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evitaţi deshidratarea, ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase, îmbunătăţiţi digestia, favorizaţi diureza şi reduceţi numărul bacteriilor potenţial patogene din urină.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Biosept , Fares ,
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri