Driedfruits
Cosul tau


Rahat

Model: Produse alimentare
 Akanes este un dulce grecesc similar cu loukoumi (rahat grecesc), doar că este imbunatatit cu unt proaspăt de lapte de capră, in loc de esențe de fructe. Este fabricat exclusiv în orașul Serres din Grecia de Nord.  Numele akanes datează de pe vremea stăpânirii otomane în Grecia, când a fo..
17,00 Ron
Fără TVA:15,60 Ron
Model: Produse alimentare
 Akanes este un dulce grecesc similar cu loukoumi (rahat grecesc), doar că este imbunatatit cu unt proaspăt de lapte de capră, in loc de esențe de fructe. Este fabricat exclusiv în orașul Serres din Grecia de Nord.  Numele akanes datează de pe vremea stăpânirii otomane în Grecia, când..
17,00 Ron
Fără TVA:15,60 Ron
Model: Produse alimentare
 Rahat grecesc Vasaki, produs de peste 50 de ani. Ingrediente: apa, zahar, sirop din amidon, amidon din porumb, miere (2.77%), nuci (2.77%), colorant E171, corector de aciditate: acid citric. Poate contine urme de: oua, arahide, soia, fistic, susan, lapte, alte nuci. A se pastra ..
9,60 Ron
Fără TVA:8,81 Ron
Model: Produse alimentare
 Rahat grecesc Vasaki, produs de peste 50 de ani. Ingrediente: apa, zahar, sirop din amidon, amidon din porumb, mix de nuci (2.77%- nuci, migdale, fistic), corector de aciditate: acid citric. Poate contine urme de: oua, arahide, soia, fistic, susan, lapte, cereale cu gluten si produse..
9,60 Ron
Fără TVA:8,81 Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri