Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Boabe cacao crude BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud. Boabele de cacao ..
Cacao Pudra BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12% Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele ..
Cacao Pudra BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12% Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele ..
Ciocolata pudra - 2.5 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 2.5 kg.   ..
Melasa din trestie de zahar BIO - 440 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 440 g. Produsul este certificat bio. Este important ca melasa să fie organică și neprocesată, pentru a păstra toate calitățile sale nutritive. Pe măs..
Roscove Pudra BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, miner..
Roscove Pudra BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, miner..
Sirop agave BIO - 1.4 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1.4 kg. Produsul este certificat bio. Siropul de agave organic este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic.Datorita dulcetii, aces..
Sirop agave BIO - 240 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 240 g = 192 ml. Produsul este certificat bio. Siropul de agave organic este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic.Datorita dulcet..
Sirop agave BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g=400 ml. Produsul este certificat bio. Siropul de agave organic este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic.Datorita dulcetii..
Sirop artar BIO - 240 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 240 g = 192 ml. Produsul este certificat BIO. Grad C. Siropul de artar se gaseste tot timpul anului in magazine sau supermarketuri, importat din Canada sa..
Sirop artar BIO - 470 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 470 g = 350 ml. Produsul este certificat BIO. Grad C. Siropul de artar se gaseste tot timpul anului in magazine sau supermarketuri, importat din Canada sa..
Sirop glucoza pudra - 250 g
Pretul afisat este pentru 250 g. Glucoza este cel mai important monozaharid din sange. Rezulta din digestia carbohidratilor si din conversia hepatica a glicogenului in glucoza. Glucoza este un furn..
Unt cocos tartinabil BIO - 365 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 365 g. Produs certificat BIO. Untul de cocos se extrage din miezul nutritiv nucilor de cocos tinere - a nu se confunda cu laptele de cocos, care este u..
Zahar alb BIO (din trestie de zahar) - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Zaharul alb din trestie este fabricat din planta trestie de zahar. Trestie de zahăr este o planta tropicala şi subtropicala, care prin macinare..
Zahar brun BIO (din trestie de zahar) - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Zaharul brut (brun) este un inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul obisnuit dar considerabil..
Zahar brut (din trestie de zahar) - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Zahar brut Turbinado. Zaharul brut (brun) este un inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul o..
Zahar cocos BIO - 230 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 230 g. Produsul este certificat BIO. Zahărul din nucă de cocos este un zahăr gustos, cu o aroma caramelizata. Acest zahăr se pretează bine la deserturi, ..
Zahar farin vanilinat - 900 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 900 g. Zahar vanilinat 100% se adauga la preparate ca adaos in compozitii pentru a imprima o aroma si un gust deosebit deserturilor. Informatiile prezenta..
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)