Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Ciocolata pudra - 2.5 kg
Pudra  de ciocolata este o baza pentru frappe, milkshake, ciocolata. Contine zahar farin, cacao alcalizata ROYAL DUTCH, unt de cacao 22-24%. A fost special creata pentru a completa gama de ingred..
Melasa din trestie de zahar BIO - 440 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 440 g. Produsul este certificat bio. Este important ca melasa să fie organică și neprocesată, pentru a păstra toate calitățile sale nutritive. Pe măs..
Roscove Pudra BIO - 200 g
Produs certificat BIO.Pudra de roscove (denumita si carob) este obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamin..
Roscove Pudra BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Pudra de roscove (denumita si carob) este obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor..
Sirop agave BIO - 1.4 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1.4 kg. Produsul este certificat bio. Siropul de agave organic este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic.Datorita dulcetii, aces..
Sirop agave BIO - 240 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 240 g = 192 ml. Produsul este certificat bio. Siropul de agave organic este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic.Datorita dulcet..
Sirop agave BIO - 450 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 450 g. Produsul este certificat BIO. Siropul de agave organic este obtinut din seva plantei cu acelasi nume originara din Mexic.Datorita dulcetii, acest..
Sirop artar BIO - 240 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 240 g = 192 ml. Produsul este certificat BIO. Grad C. Siropul de artar se gaseste tot timpul anului in magazine sau supermarketuri, importat din Canada sa..
Sirop artar BIO - 470 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 470 g = 350 ml. Produsul este certificat BIO. Grad C. Siropul de artar se gaseste tot timpul anului in magazine sau supermarketuri, importat din Canada sa..
Sirop glucoza pudra - 250 g
Pretul afisat este pentru 250 g. Glucoza este cel mai important monozaharid din sange. Rezulta din digestia carbohidratilor si din conversia hepatica a glicogenului in glucoza. Glucoza este un furn..
Unt cocos tartinabil BIO - 365 g
Produs certificat BIO. Untul de cocos se extrage din miezul nutritiv nucilor de cocos tinere - a nu se confunda cu laptele de cocos, care este un amestec intre miez si lichidul ("apa") de coc..
Zahar alb BIO (din trestie de zahar) - 500 g
Zaharul alb din trestie este fabricat din planta trestie de zahar. Trestie de zahăr este o planta tropicala şi subtropicala, care prin macinare este obtinut zahărul, al carui continut este din zaha..
Zahar brun BIO (din trestie de zahar) - 500 g
Zaharul brut (brun) este un inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul obisnuit dar considerabil mai inchis la culoare si cu o forma mai neregulat..
Zahar brut (din trestie de zahar) - 500 g
 Zahat brut Turbinado. Zaharul brut (brun) este un inlocuitor al zaharului rafinat care acum se gaseste si in Romania. Este asemanator cu zaharul obisnuit dar considerabil mai inchis la c..
Zahar cocos BIO - 230 g
Produsul este certificat BIO. Zahărul din nucă de cocos este un zahăr gustos, cu o aroma caramelizata. Acest zahăr se pretează bine la deserturi, in topping-uri şi orice reţetă care necesită în..
Zahar farin vanilinat - 900 g
Zahar vanilinat 100% se adauga la preparate ca adaos in compozitii pentru a imprima o aroma si un gust deosebit deserturilor. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie fo..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)