Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Ulei cocos alimentar BIO - 160 g
Produsul este certificat BIO. Acest ulei de cocos este deodorizat. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb.  Pastrare: in lo..
Ulei cocos alimentar BIO - 300 ml
Produs certificat BIO. Acest ulei de cocos este deodorizat. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb.  Pastrare: in loc ..
Ulei cocos alimentar BIO - 5 kg
Produsul este certificat BIO. Acest ulei de cocos este deodorizat. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb.  Pastrare: in lo..
Ulei cocos alimentar BIO - 900 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 900 g. Produsul este certificat BIO. Acest ulei de cocos este deodorizat. Aspectul: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temp..
Ulei cocos pentru gatit - 18 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 18 kg - 1 cutie (vrac). Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric (..
Ulei cocos pentru gatit - 5 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 5 kg. Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Ulei nehidrogenat. Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric ..
Ulei cocos pentru gatit - 900 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 900 g. Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Ulei nehidrogenat. Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric (..
Ulei cocos virgin BIO - 160 g
Produsul este certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Tara de origine: Filipine Este nerafinat, neinalbit si nead..
Ulei cocos virgin BIO - 300 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 300 g. Produsul este certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Tara de origine..
Ulei cocos virgin BIO - 5 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 5 kg. Produsul este certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Tara de origine:..
Ulei cocos virgin BIO - 600 g
Produsul este certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Tara de origine: FilipineEste nerafinat, neinalbit si neaditiv..
Ulei cocos virgin BIO - 900 g
Produs certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.Este un ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.Tara de origine: FilipineEste nerafinat, neinalbit si neaditivat. ..
Ulei avocado alimentar BIO - 100 ml
Pretul acestui produs este pentru cantitatea de 100 ml. Produsul este certificat bio. Ulei presat la rece. Uleiul de avocado este un ulei mono-saturat, de culoare verde-masliniu, cu  o text..
Ulei avocado alimentar BIO - 250 ml
Pretul acestui produs este pentru cantitatea de 250 ml. Produsul este certificat bio. Ulei presat la rece. Uleiul de avocado este un ulei mono-saturat, de culoare verde-masliniu, cu&nb..
Ulei caise alimentar BIO - 100 ml
Pretul acestui produs este pentru cantitatea de 100 ml. Ulei presat la rece. Uleiul de samburi de caise are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale ca proprietati, si este un ingredien..
Ulei caise alimentar BIO - 250 ml
Pretul acestui produs este pentru cantitatea de 250 ml. Ulei presat la rece. Uleiul de samburi de caise are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale ca proprietati, si este un ..
Ulei camelina BIO - 250 ml
Pretul acestui produs este pentru cantitatea de 250 ml. Produsul este certificat bio.Camelina este o planta ce are o importanta valoare nutritionala si compozitie biochimica. Uleiul din camelina c..
Ulei canepa BIO - 100 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 ml. Produsul este certificat BIO. Uleiul este rafinat. Uleiul se poate administra ca atare, în cantitate de 10-20 ml zilnic sau în salate,..
Ulei canepa BIO - 250 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 ml. Produsul este certificat BIO. Uleiul este rafinat. Uleiul se poate administra ca atare, în cantitate de 10-20 ml zilnic sau în salate,..
Ulei chimen negru alimentar BIO - 100 ml
Pretul acestui produs este pentru cantitatea de 100 ml. Produsul este certificat bio. Uleiul de chimen negru este cunoscut încă din vechime ca remediu preţios pentru sănătate. In cultura o..
Ulei cocos Rinatura BIO - 130 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 130 ml. Produsul este certificat BIO. Acest ulei de cocos este presat. Procesul de fabricatie consta intr-o incalzire a miezului de nuca de cocos la o te..
Ulei dovleac alimentar BIO - 250 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 ml.Produsul este certificat bio. Uleiul de dovleac se potriveste excelent pentru pregatirea marinatelor, a dresingurilor  pentru felul doi si a prep..
Ulei in alimentar BIO - 100 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 ml. Produsul este certificat bio. Uleiul de in este un produs natural, obtinut prin presarea la rece a semintelor de in, astfel incat proprietatile curat..
Ulei masline conventional extra virgin Creta (Grecia) - 2 litri
Pretul afisat este pentru cantitatea de 2 litri. Ulei de masline contine vitamina E. Culoarea nu dovedeste intotdeauna calitatea uleiului. Nuanta unui ulei bun de masline poate sa varieze de la ver..
Afişare 1 - 24 din 50 (3 pagini)