Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Stafide brune deshidratate - 500 g

Stafide brune deshidratate - 500 g
Stafide brune deshidratate - 500 g
Stafide brune deshidratate - 500 g
Stafide brune deshidratate - 500 g
Stafide brune deshidratate - 500 g
8,50 Ron
Fără TVA: 7,80 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este partial deshidratat.

Stafidele brune sunt struguri uscati la soare si reprezinta o sursa naturala de zahar, aceasta sursa de energie este incarcata cu nutrienti si impachetata in fibre. Sunt o sursa sigura de vitamina A, C, potasiu, fier si magneziu continand in proportie de 70% fructoza pura.

Zaharul din aceste fructe face parte din categoria celor mai sanatosi indulcitori. Stafidele brune ajuta la mentinerea tensiunii arteriale si regleaza functiile intestinului. Antioxidantii pe care ii contin reduc riscul aparitiei bolilor de inima.

Stafidele au fost folosite cu succes in programe:  reducere a colesterolului,  scadere in greutate, boli ale inimii, constipatie, in tratamente de prevenire a oxidarii celulare, etc.

Stafidele sunt delicioase!

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Placinta cu branza dulce si stafide

Ingrediente:

550 g faina

200 ml lapte

50 g margarina

5 linguri zahar

2 plicuri zahar vanilat

3 linguri ulei

1 plic drojdie

1 ou

Sare

Pentru umplutura:

600 g branza dulce Milli

3 oua

5 linguri zahar

2 plicuri zahar vanilat

Esenta vanilie

Esenta rom

Stafide

Mod de preparare:

Drajodia am amestecat-o cu faina.

Am incalzit laptele si am topit margarina si le-am lasat sa se raceasca.

Stafidele se pun in apa calduta cu esenta de rom.

Oul l-am batut un pic, apoi am adaugat uleiul, zaharul, sarea, zaharul vanilat si laptele caldut.

Am adaugat faina treptat in ploaie, amestecand bine.

Am adaugat putina margarina topita, apoi iar faina, si iar margarina? si tot asa pana am terminat ingredientele.

Am framantat bine, apoi l-am acoperit vasul cu un prosop si am lasat aluatul timp de 1 ora jumatate la crescut.

Cat aluatul sta la crescut se pregateste umplutura:

Branza se freaca cu zaharul si cu ouale. Se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Stafidele se scot din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi se adauga compozitiei.

Dupa 1 ora jumatate aluatul si-a dublat volumul. Se imparte aluatul in 2.

Se pregateste o tava.. se unge cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se intinde o foaie pe masa infainata, iar cu ajutorul sucitorului o asezam in tava. Se pune implutura apoi se aseaza cealalta foaie. Se aduna marginile, se inteapa cu o furculita din loc in loc, apoi se unge cu amestecul de galbenus si lapte.

Se da la cuptor ptr 40 min, apoi se pudreaza. Se lasa sa se raceasca, se taie si se mananca cu pofta!

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri