



- Stock: În Stoc
Produsul este partial deshidratat.
Stafidele reprezinta o sursa naturala de zahar, aceasta sursa de energie este incarcata cu nutrienti si impachetata in fibre. Sunt o sursa sigura de vitamina A, C, potasiu, fier si magneziu continand in proportie de 70% fructoza pura.
Zaharul din aceste fructe face parte din categoria celor mai sanatosi indulcitori. Stafidele aurii ajuta la mentinerea tensiunii arteriale. Antioxidantii pe care ii contin, reduc riscul aparitiei bolilor de inima.
Stafidele au fost folosite cu succes in programe: reducere a colesterolului, scadere in greutate, boli ale inimii, constipatie, in tratamente de prevenire a oxidarii celulare si sunt delicioase!
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Fursecuri cu stafide
Ingrediente:
250 g faina
2 lingurite praf de copt
1 ou mare
170 g unt
120 g stafide brune
170 g zahar
4-5 linguri lapte
un praf sare
esenta de vanilie
Mod de preparare:
Combina ingredientele uscate intre ele (faina, praful de copt, sarea). Separat, bate untul moale pana devine cremos si adauga zaharul si esenta de vanilie. Dupa cca 2 minute, adauga oul si continua sa mixezi.
Adauga ingredientele uscate in compozitia de unt si mixeaza pana ce amestecul e omogen. Completeaza aluatul cu 3 linguri de lapte, iar dupa ce le-ai incorporat, adauga si restul de lapte daca nu ti se pare suficient de moale aluatul. Pune stafidele cat mai rasfirat in compozitie, amesteca folosind o spatula, de jos in sus.
Formeaza fursecurile pe tava tapetata cu hartie de copt, la distante de 3-4 cm. Foloseste o lingura pentru inghetata sau 2 linguri obisnuite, incercand sa pastrezi cantitatea egala pentru toate fursecurile, incat acestea sa iasa egale. Da fursecurile cu stafide la cuptor pentru 13-15 minute la 190 grade, sau pana cand deserturile devin aurii.
Pofta buna!