Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Suc Aloe Vera conventional 99.60% - 500 ml
Ingrediente: Suc aloe vera 99.6%, acid citric, conservant: sorbat de sodiu, benzoat de sodiu. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, elegantei si proprietatilo..
Suc concentrat de lime BIO - 100 ml
Produsul este certificat bio.Fara conservanti, fara sulfiti.Perfect pentru o dieta vegana.​Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, ..
Suc Noni 93% + Struguri 7% conventional - 500 ml
Produsul contine 93% suc Noni si 7% struguri. Sucul Noni, o calitate excelenta a vitalitatii! De peste 2000 ani exista un fruct al naturii, care are efect excelent asupra starii generale redand ene..
Sirop aronia BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din aronia ecologica. Contine zahar. Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Aronia este un fruct cu proprie..
Sirop capsuni si soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din capsuni si soc.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sint..
Sirop coacaze si zmeura BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din coacaze si zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti s..
Sirop menta BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din menta.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Siropul confera o aroma de fructe, cu nuante de mar..
Sirop merisoare BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din merisoare.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici..
Sirop soc BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din flori de soc bio.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Florile de soc au proprietati sudorifice..
Sirop zmeura BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici. Informatiile prezentate pe acest site au scop ..
Suc Aronia BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Nu contine zahar si acizi. Sucul de aronia are un continut ridicat de antioxidanti, in special antocianina, este un remediu natural eficient in prevenirea s..
Suc Catina BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Sucul de catina (o sursa bogata de vitamna C) este recomandat persoanele care au o intoleranta la citrice. Fructele de catina contin de 10 ori mai multa vitamina C..
Suc concentrat de lamaie BIO - 100 ml
Produs certificat BIO.Fara conservanti, fara sulfiti.Perfect pentru o dieta vegana.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sa..
Suc Merisoare BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Ingrediente: 100% suc de merisoare O savoare a boabelor de merisor proaspat recoltate. Important pentru alimentatie este continutul de substante antioxidante sp..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)