Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Suc Aloe Vera conventional 99.60% - 500 ml
Ingrediente: Suc aloe vera 99.6%, acid citric, conservant: sorbat de sodiu, benzoat de sodiu. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, elegantei si proprietatilo..
Suc concentrat de lime BIO - 100 ml
Produsul este certificat bio.Fara conservanti, fara sulfiti.Perfect pentru o dieta vegana.​Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, ..
Suc Noni 93% + Struguri 7% conventional - 500 ml
Produsul contine 93% suc Noni si 7% struguri. Sucul Noni, o calitate excelenta a vitalitatii! De peste 2000 ani exista un fruct al naturii, care are efect excelent asupra starii generale redand ene..
Sirop capsuni si soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din capsuni si soc.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sint..
Sirop menta BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din menta. Contine zahar din trestie de zahar bio. Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Siropul confera o..
Sirop merisoare BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din merisoare.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici..
Sirop soc BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din flori de soc bio.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Florile de soc au proprietati sudorifice..
Sirop zmeura BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici. Informatiile prezentate pe acest site au scop ..
Suc Acai BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zahar nuca de cocos. A se pastra la frigi..
Suc Aloe Vera BIO - 330 ml
Produsul este certificat BIO.Ingrediente: 99.8% suc aloe vera organic, acid citric, acid ascorbic. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, elegantei si propri..
Suc Catina BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Sucul de catina (o sursa bogata de vitamna C) este recomandat persoanele care au o intoleranta la citrice. Fructele de catina contin de 10 ori mai multa vitamina C..
Suc concentrat de lamaie BIO - 100 ml
Produs certificat BIO.Fara conservanti, fara sulfiti.Perfect pentru o dieta vegana.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sa..
Suc Goji BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zahar nuca de cocos. A se pastra la frigider...
Suc Merisoare BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Ingrediente: 100% suc de merisoare O savoare a boabelor de merisor proaspat recoltate. Important pentru alimentatie este continutul de substante antioxidante sp..
Suc Soc BIO - 330 ml
Produsul este certificat BIO. tonic, vitaminizant, remineralizant detoxifiant intareste capacitatea de aparare a organismului ajuta la vindecarea bolilor degenerative previne apariti..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)