Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Suc Aloe Vera conventional 99.60% - 500 ml
Pretul este pentru cantitatea de 500 ml. Ingrediente: Suc aloe vera 99.6%, acid citric, conservant: sorbat de sodiu, benzoat de sodiu. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sal..
Suc Noni 93% + Struguri 7% conventional - 500 ml
Pretul este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul contine 93% suc Noni si 7% struguri. Sucul Noni, o calitate excelenta a vitalitatii! De peste 2000 ani exista un fruct al naturii, care are efec..
Sirop aronia BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din aronia ecologica. Contine zahar. Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti col..
Sirop capsuni si soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din capsuni si soc.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sint..
Sirop menta BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din menta.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Sir..
Sirop soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din flori de soc bio.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti si..
Sirop zmeura BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici. ..
Suc Acai BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau ..
Suc Aloe Vera BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Ingrediente: 99.8% suc aloe vera organic, acid citric, acid ascorbic. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, eleg..
Suc Aronia BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Nu contine zahar si acizi. Sucul de aronia are un continut ridicat de antioxidanti, in special antocianina, este un..
Suc Catina BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Sucul de catina (o sursa bogata de vitamna C) este recomandat persoanele care au o intoleranta la citrice. Fructele de cat..
Suc Goji BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zaha..
Suc Merisoare BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Ingrediente: 100% suc de merisoare O savoare a boabelor de merisor proaspat recoltate. Important pentru alimentatie est..
Suc Rodie BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Rodia apartine in familia Punicaceaelor. Planta este o tufa cu multe ramificatii care creste intre 1,8 si 5 m inaltime. Fr..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)