Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Suc Aloe Vera conventional 99.60% - 500 ml
Ingrediente: Suc aloe vera 99.6%, acid citric, conservant: sorbat de sodiu, benzoat de sodiu. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, elegantei si proprietatilo..
Suc Noni 93% + Struguri 7% conventional - 500 ml
Produsul contine 93% suc Noni si 7% struguri. Sucul Noni, o calitate excelenta a vitalitatii! De peste 2000 ani exista un fruct al naturii, care are efect excelent asupra starii generale redand ene..
Sirop Afinut (fara apa si zahar) - 230 ml
Ingrediente: extract din fructe proaspete de Afine ECO (Vaccinium myrthillus) 70% în miere ECO pură de Salcâm, fără apă sau alte adaosuri.Răcoritor, tonic, vitaminizant.D..
Sirop aronia BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din aronia ecologica. Contine zahar. Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Aronia este un fruct cu proprie..
Sirop Bradut (fara apa si zahar) - 230 ml
Ingrediente: extract din muguri proaspeți de brad 70% în miere pură de salcâm, fără apă sau alte adaosuriProdusul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale mugurilo..
Sirop capsuni si soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din capsuni si soc.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sint..
Sirop Catinut (fara apa si zahar) - 230 ml
Ingrediente: fructe proaspete de cătină 70% și miere de salcâm 30%Produsul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale fructelor de cătină și ale mierii de albine, fiind obținu..
Sirop coacaze si zmeura BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din coacaze si zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti s..
Sirop Coacazel (fara apa si zahar) - 230 ml
Ingrediente: fructe proaspete de coacăze negre 70% și miere de salcâm 30%Produsul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale fructelor de coacăz negru și ale mierii de albine,..
Sirop Ghimbirut (fara apa si zahar) - 230 ml
Ingrediente: extract din rădăcină proaspătă de ghimbir 70% și miere de salcâm 30%Produsul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale rădăcinii de ghimbir și ale mierii de albi..
Sirop menta BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din menta.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Siropul confera o aroma de fructe, cu nuante de mar..
Sirop merisoare BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din merisoare.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici..
Sirop Merisor (fara apa si zahar) - 230 ml
Compozitie:Extract din fructe proaspete de Merișor (Vaccinium vitis-idaea) 70% în miere ECO pură de Salcâm, fără apă sau alte adaosuri.Bogate în proteine, provitamina A, vitam..
Sirop soc BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din flori de soc bio.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Florile de soc au proprietati sudorifice..
Sirop Trandafir (fara apa si zahar) - 230 ml
Ingrediente: petale proaspete de trandafir 70% și miere de salcâm 30%Produsul păstrează integral principiile active și proprietățile curative ale petalelor de trandafir și ale mierii de albine, fiind ..
Sirop zmeura BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici. Informatiile prezentate pe acest site au scop ..
Suc Acai BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zahar nuca de cocos. A se pastra la frigi..
Suc Aloe Vera BIO - 330 ml
Produsul este certificat BIO.Ingrediente: 99.8% suc aloe vera organic, acid citric, acid ascorbic. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, elegantei si propri..
Suc Catina BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Sucul de catina (o sursa bogata de vitamna C) este recomandat persoanele care au o intoleranta la citrice. Fructele de catina contin de 10 ori mai multa vitamina C..
Suc Goji BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zahar nuca de cocos. A se pastra la frigider...
Suc Merisoare BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Ingrediente: 100% suc de merisoare O savoare a boabelor de merisor proaspat recoltate. Important pentru alimentatie este continutul de substante antioxidante sp..
Suc Noni BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. 100% suc noni obtinut din agricultura organica. Sucul Noni, o calitate excelenta a vitalitatii! De peste 2000 ani exist..
Suc Rodie BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Rodia apartine in familia Punicaceaelor. Planta este o tufa cu multe ramificatii care creste intre 1,8 si 5 m inaltime. Frunzele au lungimea de aproximativ 7-8 cm...
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)