Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Ulei cocos pentru gatit - 18 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 18 kg - 1 cutie (vrac). Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric (..
Ulei cocos pentru gatit - 5 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 5 kg. Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Ulei nehidrogenat. Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric ..
Ulei cocos pentru gatit - 900 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 900 g. Acest ulei devine fluid la temperatura mai mare de 24 grade. Ulei nehidrogenat. Este foarte bun pentru inima. Contine aproximativ 50% acid lauric (..
Agar agar - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Agar denumeste generic 8 varietati de alge marine rosii (agarofite) din care se prepara agar-agar, un gelifiant vegetal cu multiple beneficii pentru s..
Agar agar BIO - 65 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 65 g. Produsul este certificat BIO. Agar denumeste generic 8 varietati de alge marine rosii (agarofite) din care se prepara agar-agar, un gelifiant vegetal c..
Amidon din cartofi BIO - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Produsul este certificat BIO.Utilizarea amidonului ca ingredient în produse alimentare nu se face in scopuri nutritive, ci doar pentru obtinerea unor pro..
Amidon din grau - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Amidonul este un polizaharid de rezerva, specific organismelor vegetale, care se gaseste atat in tesuturile fotosintetice, cat si in majoritatea tesut..
Amidon din porumb - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Amidon alimentar fin obţinut din porumb şi utilizat atât la gătit cât şi la copt. Asigură o consistenţă optimă şi conferă un gust aparte d..
Amidon din porumb BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau v..
Amidon porumb modificat la cald  - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Amidonul este un polizaharid de rezerva, specific organismelor vegetale, care se gaseste atat in tesuturile fotosintetice, cat si in majoritatea tesut..
Arahide decojite crude (albe) - 1 kg
Arahidele contin grasimi monosaturate, care nu duc la probleme de sanatate sau obezitate. De asemenea, arahidele sunt bogate in substante nutritive, precum vitamina B3, triptofan, acid folic, antioxid..
Arahide drajate cacao - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Arahide invelite in crusta de cacao. In afara de consum, se pot folosi şi pentru diferite decoratiuni pentru torturi,prajituri etc atat in patiserie, ..
Arahide drajate caramel - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Arahide invelite in crusta de caramel. In afara de consum, se pot folosi şi pentru diferite decoratiuni pentru torturi,prajituri etc atat in patiserie..
Arahide drajate vanilie - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Rahat folosit in afara de consum şi pentru diferite umpluturi şi patiserie (cozonac, checuri, etc.). Informatiile prezentate pe acest site au scop ..
Banana chips confiata - 500 g
Produsul este confiat, adaos zahar trestie 19%. Banana conţine trei tipuri de zahăr natural - zaharoză, glucoză şi fructoză, combinate cu fibră, oferă o substanţială explozie de energie. Are un con..
Banana chips in ciocolata alba BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO.Banana este gustoasa, sanatoasa si este mai mult decat un fruct exotic, bogat in amidon, si cu o biochimie complexa, mai are..
Bicarbonat de amoniu - 150 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Bicarbonatul de amoniu reprezinta amoniacul alimentar (NH4HCO3), fiind un precursor al bicarbonatului de sodiu.   Acesta este folosit ca em..
Bicarbonat de sodiu - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg. Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic din categoria sarurilor acide, care se gaseste sub forma unei pulberi albe. Este folosit in bucatarie, dar ..
Bicarbonat de sodiu - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic din categoria sarurilor acide, care se gaseste sub forma unei pulberi albe. Este folosit in bucatarie, dar..
Boabe cacao crude BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud. Boabele de cacao ..
Cacao alcalina - inchisa - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Grasimi 10-12%. Cacao naturala este folosita cel mai des in industria de panificatie, patiserii, dar in special in fabricile de biscuiti.  ..
Cacao alcalinizata - 600 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 600 g. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt ..
Cacao naturala (deschisa) - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Grasimi 10-12% Cacao naturala este folosita cel mai des in industria de panificatie, patiserii, dar in special in fabricile de ..
Ciocolata lapte BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: zahar brun din trestie de zahar (43.50%), unt cacao (24%), lapte praf integral (19%), masa cacao (12.50%), ..
Afişare 1 - 24 din 82 (4 pagini)