Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Amalaki - Vitamina C & Antioxidanti Naturali (fara gluten) BIO Organic India - 60 cps
CaracteristiciORGANIC INDIA Amalaki, Vitamina C & Antioxidanti este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al..
Apa de cocos Probios BIO (fara gluten) - 200 ml
Produsul este certificat bio.Fara gluten si fara zahar.  Ingrediente: apa de cocos**produs provenienta agricultura organicaApa de cocos este o sursa buna de potasiu, obtinuta din nuca de c..
Ashwagandha (antistres natural) (fara gluten) BIO Organic India - 60 cps
Caracteristici60 capsuleORGANIC INDIA Ashwagandha, Antistres Natural este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stadiu ..
Beautiful Skin - Ten Radiant (fara gluten) Organic India - 60 cps
ORGANIC INDIA Beautiful Skin, Ten Radiant este un produs ce contine plante cultivate sustenabil fara pesticide si plante 100% Certificate Organic si nu contine organisme modificate genetic.Plantele me..
Complete Flexibility - Sanatatea Articulatiilor (fara gluten) BIO Organic India - 60 cps
ORGANIC INDIA Complete Flexibility, Sanatatea Articulatiilor este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al produ..
Rondele de orez expandat cu iaurt de capsuni (fara gluten) BIO - 100 g
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: ciocolata alba cu iaurt si aroma de capsuni 55%, unt de cacao, zahar din trestie, lapte praf integral, praf degresat de iaurt (8.2%).Pot fi o..
Baton fructe cu afine (fara gluten) BIO - 30 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: migdale*, curmale*, afine* (afine*, suc concentrat de mere*, ulei floarea soarelui*) (13,5%), faina orez*, suc concentrat afine* (3%..
Baton fructe cu aronia (fara gluten) BIO - 30 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: migdale*, curmale*, visine*, suc concentrat de aronia* (9%), continut fructe: 62,5%. *din agricultura ecologica controlata Poa..
Baton fructe cu maracuja (fara gluten) BIO - 30 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*°, caju*°, mango*°, maracija fulgi* (9%) (suc maracuja*, amidon porumb*), fulgi mango**= din agricultura ecologica ° = cert..
Baton fructe cu migdale si vanilie (fara gluten) BIO - 40 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: curmale*, smochine*, migdale* (18%), stafide* (stafide*, ulei floarea soarelui*), faina orez*, alune padure*, vanilie* (0,2%), conti..
Baton fructe cu zmeura (fara gluten) BIO - 30 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: curmale*, migdale*, fulgi zmeura* (15%), sirop agave*, suc concentrat de zmeura* (3%), continut fructe: 60,8%. *din agricultura e..
Baton nutritiv cu arahide (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente : curmale*, arahide* si sare.*= provenite din agricultura ecologica Informa..
Baton nutritiv cu cacao (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologica: Fructe 54% (curmale), Nuci 36% (caju, mig..
Baton nutritiv cu caju (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologica: Fructe 67% (curmale, mere 20%, stafide), N..
Baton nutritiv cu cocos (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologica: Fructe 58% (curmale), Nuci 26% (caju, mig..
Baton nutritiv cu mere si scortisoara (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologica: Fructe 67% (curmale, mere 20%, stafide), N..
Baton nutritiv cu proteine (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologica: Fructe 45% (curmale), Nuci 24% (migdale, ..
Baton nutritiv picant cu lime (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologica: Fructe 60% (curmale, suc de limeta 0.2%),..
Bautura orez cu cacao BIO (fara gluten) - 1 litru
Produsul certificat BIO.Ingrediente: apa, *orez, *cacao,*ulei floarea soarelui, *zahar brun din trestie de zahar, *unt cacao, sare de mare, stabilizatori: guma guar.*agricultura organica.Este fortific..
Bautura orez cu vanilie BIO (fara gluten) - 1 litru
Produsul certificat BIO.Ingrediente: apa, *orez, *ulei floarea soarelui, vanilie naturala, sare de mare*agricultura organica.Este fortificat cu multe vitamine si minerale esentiale pentru o buna sanat..
Bautura soia cu cacao BIO (fara gluten) - 1 litru
Produsul certificat BIO.Ingrediente: apa, *zahar brun din trestie de zahar, *soia, *cacao, stabilizatori: arome naturale.*agricultura organicaPrincipalul avantaj al alimentatiei bogate in lapte de soi..
Bautura soia cu vanilie BIO (fara gluten) - 1 litru
Produsul certificat BIO.Ingrediente: apa, *soia, *cacao, *aroma naturala vanilie*agricultura organicaPrincipalul avantaj al alimentatiei bogate in lapte de soia consta in absenta din compozitia lui a ..
Bautura vegetala din nuca de cocos (fara gluten) BIO - 400 ml
Produsul este certificat bio. Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau sosuri. Singura conditie este sa amesteci bine co..
Bautura vegetala din nuca de cocos light (12%) (fara gluten) BIO - 400 ml
Produsul este certificat bio.Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau sosuri. Singura conditie este sa amesteci bine continutul..
Afişare 1 - 24 din 92 (4 pagini)