Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Baton arahide cu miere (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Ingrediente: 83% arahide*, 17% miere**din agricultura ecologica controlataPoate contine ..
Baton fructe cu afine (fara gluten) BIO - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: migdale*, curmale*, afine* (afine*, suc concentrat de mere*, ulei floarea soarelui*) (..
Baton fructe cu aronia (fara gluten) BIO - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: migdale*, curmale*, visine*, suc concentrat de aronia* (9%), continut fructe: 62,5%. ..
Baton fructe cu cacao si menta (fara gluten) BIO - 47 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 47 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*, miez floarea soarelui*, goji *, pudra cacao* (7 %), pudra proteica canepa*, fulg..
Baton fructe cu ceai verde (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO.Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*, migdale*, ananas* (10 %), mango* (10 %), fulgi maracuja* (5 %) (suc maracuja*, amid..
Baton fructe cu goji si seminte chia (fara gluten) BIO - 47 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 47 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*, migdale*, goji * (15 %), seminte chia * (8 %), condimente* (1 %) (scortisora*, c..
Baton fructe cu guarana, ciocolata si portocale (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO.Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*, ciocolata neagra* (12 %) (masa cacao*, zahar trestie de zahar*, unt cacao*), mi..
Baton fructe cu maracuja (fara gluten) BIO - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*°, caju*°, mango*°, maracija fulgi* (9%) (suc maracuja*, amidon porumb*), ful..
Baton fructe cu migdale si banane (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: banane* (34 %), migdale* (23 %), stafide sultana* (stafide sultana*, ulei floarea soarelui..
Baton fructe cu migdale si vanilie (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: curmale*, smochine*, migdale* (18%), stafide* (stafide*, ulei floarea soarelui*), fain..
Baton fructe cu morcov (fara gluten) BIO - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: migdale*, morcov granule* (18 %), stafide sultana* (stafide sultana*, ulei floarea soarelu..
Baton fructe cu nuci - omega 3 (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: curmale*, nuci* (20 %), stafide sultana* (stafide sutana*, ulei floarea soarelui*), v..
Baton fructe cu nuci macadamia si ananas (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten.Ingrediente: ananas* (30 %), nuci macadamia* (19 %), curmale*, stafide sultana* (stafide sultana*, ulei..
Baton fructe cu zmeura (fara gluten) BIO - 30 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 30 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten. Ingrediente: curmale*, migdale*, fulgi zmeura* (15%), sirop agave*, suc concentrat de zmeura* (3%),..
Baton mix nuci cu miere (fara gluten) BIO - 40 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. BIO Baton mix nuci cu miere (fara gluten si lactoza)Ingrediente: 38% arahide*, 20% miere..
Baton nutritiv cu caju (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologi..
Baton nutritiv cu cocos (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecolog..
Baton nutritiv cu mere si scortisoara (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecologi..
Baton nutritiv cu proteine (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecolog..
Baton nutritiv picant cu lime (fara gluten si lactoza) BIO - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Produsul este certificat BIO. Nu contine gluten si lactoza. Baton ecologic din fructe & nuci. Ingrediente provenite din agricultura ecolog..
Cereale orez (4 luni) fara gluten BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO.Fara lapte, instant, fara gluten, fara adaos de zahar si sare.Ingrediente: fulgi de orez, vitamina B1.* din agricultura ecologicaSe..
Drojdie uscata (fara gluten) BIO - 9 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 9 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: Drojdie uscata Informatii nutritionale/100g: Energie 1338 kj/320 kcal Proteine 41,0 g Carbohidrat..
Faina hrisca (fara gluten) BIO - 375 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 375 g. Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Faina de hrisca are continut crescut de niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina. Nu lipsesc nici mineralele: zi..
Faina naut (fara gluten) BIO - 375 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 375 g. Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Faina de naut inlocuieste cu succes orice tip de faina – de la cea alba, de care fugim toate, si pana la cea integr..
Afişare 1 - 24 din 44 (2 pagini)