Driedfruits
Cosul tau

Cuscus BIO Driedfruits - 500 g

Cuscus BIO Driedfruits - 500 g
Cuscus BIO Driedfruits - 500 g
Ecologic
Cuscus BIO Driedfruits - 500 g
Cuscus BIO Driedfruits - 500 g
Cuscus BIO Driedfruits - 500 g
7,30 Ron
Fără TVA: 6,70 Ron
  • Stoc: In stoc
 Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g - la comenzi intre 120 lei si 250 lei
  Miez floarea soarelui 50g + Amestec seminte 50g + Cocktail mix 100g - la comenzi intre 250 lei si 500 lei
 Miez floarea soarelui 50g x 2 buc + Amestec seminte 50g x 2 buc + Cocktail mix 100g - la comenzi peste 500 lei

 Produs certificat BIO.

 Cuscus-ul este un preparat tipic din Nord-Africa, constituit din gris macinat mai gros. in mod normal trebuie copt de 2-3 ori in baie de aburi, cu cat este mai copt cu atat este mai lejer, mai gustos.

Cuscus-ul desemneaza un tip de granule sferice preparate din faina de grau dur (semolina), precum si mancarurile preparate cu acest ingredient.

Cucus-ul reprezinta o sursa bogata de proteine, fibre, seleniu si vitamine B.

 Beneficiile acestei cereale au fost intotdeauna laudate. Acesta combina intr-o formula delicioasa si echilibrata proprietatile cerealelor, legumelor, carnii sau ale pestelui. Cuscus ofera o armonie perfecta de gust si nutrienti, fiind perfect pentru o masa!

 Se poate servi cu legume, preparate fie intr-o usoara sau picanta tocana, fie in supa, precum si alaturi de carne (in general carne de pui, carne de miel sau de berbec). O alta alternative este servirea acestui produs cu peste intr-un sos dulce cu stafide si ceapa caramelizata.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

 Cuscus cu migdale

INGREDIENTE:

2 cani de cuscus

2 cani de apa

2 linguri de ulei de masline

4 catei de usturoi zdrobit 

100 g de migdale taiate

 ¾ lingurita de sare 

2-3 frunze de patrunjel tocat marunt

 MOD DE PREPARARE:

Pune uleiul la foc mediu intr-o tigaie incapatoare si lasa 1-2 minute;

Adauga usturoiul si migdalele si lasa-le la sotat circa 2 minute, pana cand migdalele s-au copt usor, iar usturoiul a devenit moale;

Pune apa, amesteca bine si adu totul la fierbere;

Inchide focul si adauga cuscusul si sarea;

Acopera cu un capac si lasa ca lichidul sa fie absorbit de cuscus. Dureaza aproximativ 5 minute;

Ia capacul si amesteca, folosind o furculita. Pune patrunjelul si consuma imediat dupa preparare.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale. 

 

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie