Pudra de cacao alcalinizata este de o culoare maro inchisa si aroma intensa. Principalul mod de folosire: ideala pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, ..
Cantitatea minima comandata 3 kg Pudra de cacao alcalinizata este de o culoare maro inchisa si aroma intensa. Principalul mod de folosire: ideala pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza ..
Grasimi 10-12%. Pudra de cacao naturala, maro deschis cu tonuri aurii. Aroma intensa de cacao cu note subtile de fructe. Principalul mod de folosire: ideala pentru topping-uri, bauturi instante, produse de patiserie, siropuri, dulciuri.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se p..
Cantitatea minima 1 kg Grasimi 10-12%. Pudra de cacao naturala, maro deschis cu tonuri aurii. Aroma intensa de cacao cu note subtile de fructe. Principalul mod de folosire: ideala pentru topping-uri, bauturi instante, produse de patiserie, siropuri, dulciuri.Atentie! Produs ambala..
Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12%Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o p..
Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12%Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pana se face o pudra foa..
Cantitatea minima 3 kg Produs certificat BIO. Continut de grasime: 10-12%Pudra de cacao provine de la boabele de cacao, dar asta nu inseamna ca putem sa macinam boabele si sa obtinem deja pudra de cacao. Dupa ce se extrage untul de cacao din boabe, masa ramasa se usuca si apoi se macina pa..