Driedfruits
Cosul tau

Aktiv Sleep Well Doppelherz - 20 capsule

Aktiv Sleep Well Doppelherz - 20 capsule
Aktiv Sleep Well Doppelherz - 20 capsule
25,20 Ron
Fără TVA: 23,12 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Solicitările zilnice asupra organismului nostru, fie că este vorba despre studiu, viață profesională sau personală, sunt extrem de numeroase și de intense. Trebuie să fim activi, atât fizic, cât și intelectual și în permanență conectați la mediul înconjurător și la provocările acestuia. 


Este bine cunoscut faptul că funcțiile esențiale ale organismului, precum respirația, bătăile inimii, generarea de gânduri și emoții, vorbirea, mersul sunt controlate de creier.


Funcționarea optimă a creierului este strâns legată de un aport corect de nutrienți. Pe lângă nutrienți însă, și calitatea somnului este foarte importantă pentru funcționarea creierului și pentru starea de sănătate generală. Somnul este important nu numai pentru starea fizică, dar și pentru cea psiho-emoțională. Capacitatea de muncă și vitalitatea, capacitatea de concentrare, de memorare, cea de a face față stresului zilnic și de a crește rezistența organismului sunt strâns legate de calitatea somnului.


De aceea, un somn profund și odihnnitor pe parcursul nopții este esențial.


Formula produsului Doppelherz® aktiv Sleep Well propune o combinație de nutrienți care pot să ajute la instalarea somnului și pot să sprijine un somn fără perioade de fragmentare.


Care sunt principalele beneficii ale Melatoninei?

Melatonina este un reglator natural al ritmului natural de 24 de ore al organismului, respectiv al tranziției dintre somn și starea de veghe. Ea este sintetizată în mod normal de creier și acest lucru depinde de cantitatea de lumină ambientală: astfel, când lumina este intensă, cantitatea de melatonină este scăzută și organismul este activ, iar când intensitatea luminii scade, organismul secretă mai multă melatonină și intră treptat în starea de repaus. Aportul de melatonină poate fi util în cazul persoanelor expuse la un regim de viață activ și stresant, care călătoresc mult în diferite zone ale lumii, precum și pentru cei afectați la momentul schimbării anotimpurilor ( de exemplu, când vine primăvara sau când se instalează toamna).


Melatonina contribuie la:

reducerea timpului necesar pentru a adormi, în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare

atenuarea tulburărilor de somn, dacă se administrează o doză minimă de 0,5 mg înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație

Extractul din flori de Lavandă (Lavandula officinalis) și extractul din frunze de Roiniță (Melissa officinalis) sunt utilizate, în mod tradițional, pentru a oferi o stare plăcută de relaxare înainte de a adormi.


Lavanda este utilizată pentru:

Insomnii

Apnee

Reducerea inflamației în întregul corp și relaxarea mușchilor


Roinița este utilizată pentru:

Insomnie, migrene, anxietate, amețeli

Dureri de dinți

Embolii cerebrale, palpitații, hipertensiune arterială, afecțiuni cardiace

Creșterea capacității de concetrare și memorare

Astm bronșic


Formula este completată de Magneziu, care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și care, împreună cu Vitamina B6, contribuie la reducerea oboselii și extenuării.


Când este Doppelherz® aktiv Sleep Well potrivit pentru tine?

Comprimatele Doppelherz® aktiv Sleep Well pot fi utilizate în situații precum:

Stres excesiv și tensiune nervoasă, cauzate de un somn insuficient sau neodihnitor

Stare de oboseală avansată care împiedică instalarea somnului

Dificultăți la adormire, somn superficial, treziri multiple pe parcursul nopții, care conduc la un somn neodihnitor și la stare de oboseală pe parcursul zilei.


per Doză zilnică (= 1 Comprimat)

Nutrient Cantitate

Melatonină 1 mg

Extract din Flori de Lavandă 30 mg

Extract din conuri de Hamei 200 mg

Magneziu 56,3 mg

Vitamina B6 0,4 mg

Extract din Frunze de Roiniță 100 mg

Recomandare pentru utilizare:

Se recomandă 1 comprimat zilnic, cu o oră înainte de culcare, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. Produsul nu se combină cu alcoolul. Efectul apare după aproximativ o săptămână de utilizare constantă.


Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.


Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat sau un mod de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Nu este recomandat copiilor, adolescenților, femeilor însărcinate și celor care alăptează, persoanelor care suferă de boli hepatice, renale sau autoimune.

Produsul nu trebuie utilizat în cazuri de hipersensibilitate la lavansă sau la oricare dintre celelalte ingrediente.

Persoanele care iau medicamenta trebuie să utilizeze acest produs numai după consultarea unui medic sau a farmacistului.

Produsul nu este destinat pentru utilizare continuă.


Ingrediente:

Un comprimat conține: 200 mg Extract din conuri de Hamei, 100 mg Extract din frunze de Roiniță, 56,3 mg Magneziu, 30 mg Extract din flori de Lavandă, 1 mg Melatonină, 0,4 mg Vitamina B6.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri