Cele mai vizualizate
Seminte de in, mac si susan
Sortare după:
Produse pe pagină:
Seminte in - 200 g
Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern, cat si extern, calmante si stimulente ale regenerarii tesuturilor. In medicina populara romaneasca, sunt folosite si pentru..
Seminte in - 500 g
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 !Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern, cat si extern, calmante si stimulent..
Seminte in BIO - 200 g
Produs certificat BIO. Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern, cat si extern, calmante si stimulente ale regenerarii tesuturilor. In medicina populara romaneasc..
Seminte in BIO - 500 g
Produs certificat bio. Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern, cat si extern, calmante si stimulente ale regenerarii tesuturilor. In medicina populara romaneasc..
Mac - 500 g
Semintele de mac, prin continutul ridicat de calciu, magneziu, fier si cupru se dovedesc  benefice in cadrul dietelor orientate spre mineralizarea sau remineralizarea organismului. De asemenea..
Seminte in - 1 kg
Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern, cat si extern, calmante si stimulente ale regenerarii tesuturilor. In medicina populara romaneasca, sunt folosite si pentru..
Susan  - 200 g
Semintele de susan seamana la gust cu miezul de nuca. Pe cat sunt de mici, pe atat sunt de bogate in minerale, vitamine si fibre. Semintele de susan contin cupru si mangan, minerale esentiale in menti..
Susan - 500 g
Semintele de susan seamana la gust cu miezul de nuca.Pe cat sunt de mici, pe atat sunt de bogate in minerale, vitamine si fibre. Semintele de susan contin cupru si mangan, minerale esentiale in mentin..
Susan decorticat BIO - 500 g
Produs certificat bio. Semintele de susan seamana la gust cu miezul de nuca. Pe cat sunt de mici, pe atat sunt de bogate in minerale, vitamine si fibre. Semintele de susan contin cupru si mangan, m..
Susan nedecorticat negru BIO - 500 g
Produs certificat bio. Susanul negru este o sursa deosebita de calciu (1 gram seminte contin 85 miligrame calciu), fier, magneziu, fosfor, mangan,potasiu, zinc, seleniu, lecitina, vitamine E,B1, B6..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)