Driedfruits
Cosul tau

Stimaţi clienţi, comenzile plasate în data de 23.12. vor fi livrate pe 24.12. Cele plasate în data de 27.12 vor fi livrate pe 28 şi 30.12.

Mulţumim pentru înţelegere şi Sărbători Fericite!

Cereale expandate

Cereale expandate
Amaranth expandat BIO - 200 g
Certificat BIO
Brand: Dried Fruits Model: Cereale expandate BIO
Produs certificat BIO.Efectele pozitive ale expandarii pot fi acelea ca, prin supunerea cerealelor la temperaturi foarte inalte, se elimina anumite toxine si se reduce numarul de microorganisme prezente in mod natural in sau pe cereale, si in plus, s-a observat o usoara crestere a nivelului de f..
5,80 Ron
Fără TVA:5,52 Ron
Grau expandat (pufarine) cu 35% miere BIO - 200 g
Certificat BIO
Brand: Dried Fruits Model: Cereale expandate BIO
Produsul este certificat bio.Ingrediente: grau spelt expandat, miere (30%).Graul expandat cu miere bio este o gustare excelenta cu un gust minunat. Aroma de miere din compozitie face din acest produs un desert minunat, cu un gust aparte. Acestia pot fi consumati ca si gustare intre mese, sau..
5,80 Ron
Fără TVA:5,52 Ron
Hrisca expandata BIO - 100 g
Certificat BIO
Brand: Dried Fruits Model: Cereale expandate BIO
Produs certificat BIOHrisca reprezinta un produs cu o valoare nutritiva foarte mare. Este bogata in proteine si glucide, contine o cantitate mica de lipide. In hrisca se gasesc microelemente utile ca fosforul, iodul, calciul, fierul, vitaminele din grupa B. Ca aliment, datorita aportului energet..
3,40 Ron
Fără TVA:3,24 Ron
Quinoa expandata BIO - 200 g
Certificat BIO
Brand: Dried Fruits Model: Cereale expandate BIO
Produsul este certificat bio.Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care contine toti aminoacizii esentialiIn consecinta, este o proteina completa, dar este mai usor de digerat decat proteina din carne si are un continut infinit..
11,90 Ron
Fără TVA:11,33 Ron
Model: Rondele BIO
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente:ciocolata * 55% (zahar din trestie de zahar*, unt cacao*, lapte praf integral*, masa cacao*), orez integral expandat**= organicPot fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru..
6,90 Ron
Fără TVA:6,57 Ron
Model: Rondele BIO
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: bio orez expandatOrezul este o sursa excelenta de mangan (oligoelement care faciliteaza actiunea mai multor enzime ce participa la procesele metabolice), seleniu, fosfor, magneziu, zinc si fier, dar si de gama de vitamine B (B1,..
4,00 Ron
Fără TVA:3,81 Ron
Model: Rondele BIO
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: orez integral* (60%), cereale* (38%: mei*, hrisca*, porumb*), seminte susan**= organicOrezul este o sursa excelenta de mangan (oligoelement care faciliteaza actiunea mai multor enzime ce participa la procesele metabolice), s..
4,00 Ron
Fără TVA:3,81 Ron
Model: Rondele BIO
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: orez integral expandat*, mei* (8,5%)*= organicOrezul este o sursa excelenta de mangan (oligoelement care faciliteaza actiunea mai multor enzime ce participa la procesele metabolice), seleniu, fosfor, magneziu, zinc si fier, dar s..
4,00 Ron
Fără TVA:3,81 Ron
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri