Driedfruits
Cosul tau

Cereale expandate

Rondele de orez expandat cu ciocolata (fara gluten) BIO Rinatura - 100 g
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente:ciocolata * 55% (zahar din trestie de zahar*, unt cacao*, lapte praf integral*, masa cacao*), orez integral expandat**= organicPot fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru..
6,90 Ron
Fără TVA:6,57 Ron
Rondele de orez expandat cu ciocolata neagra (fara gluten) BIO - 100 g
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente:ciocolata neagra * (60%: zahar din trestie de zahar*, masa cacao*, *unt cacao*, emulsificator: lecitina soia), orez integral expandat**= organicPot fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi..
6,90 Ron
Fără TVA:6,57 Ron
Rondele de orez expandat cu iaurt de capsuni (fara gluten) BIO Rinatura - 100 g
Certificat BIO
Model: Rinatura
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: ciocolata alba cu iaurt si aroma de capsuni 55%, unt de cacao, zahar din trestie, lapte praf integral, praf degresat de iaurt (8.2%).Pot fi o alternativa la paine, fiind un aliment consistent si satios, dar poate fi o gustare pentru ..
7,00 Ron
Fără TVA:6,67 Ron
Rondele de orez expandat fara sare (fara gluten) BIO Rinatura - 100 g
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rondele BIO
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: bio orez expandatOrezul este o sursa excelenta de mangan (oligoelement care faciliteaza actiunea mai multor enzime ce participa la procesele metabolice), seleniu, fosfor, magneziu, zinc si fier, dar si de gama de vitamine B (B1,..
4,00 Ron
Fără TVA:3,81 Ron
Rondele de orez expandat si cereale (fara gluten) BIO Rinatura - 100 g
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: orez integral* (60%), cereale* (38%: mei*, hrisca*, porumb*), seminte susan**= organicOrezul este o sursa excelenta de mangan (oligoelement care faciliteaza actiunea mai multor enzime ce participa la procesele metabolice), s..
4,00 Ron
Fără TVA:3,81 Ron
Rondele de orez expandat si mei (fara gluten) BIO Rinatura - 100 g
Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produs certificat bio. Nu contine gluten.Ingrediente: orez integral expandat*, mei* (8,5%)*= organicOrezul este o sursa excelenta de mangan (oligoelement care faciliteaza actiunea mai multor enzime ce participa la procesele metabolice), seleniu, fosfor, magneziu, zinc si fier, dar s..
4,00 Ron
Fără TVA:3,81 Ron
Rondele de porumb expandat BIO Rinatura - 120 g
Nou Certificat BIO
Brand: Rinatura Model: Rinatura
Produs certificat bio. Ingrediente: porumb expandat*, ulei de porumb*, sare*= organicInformatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu subs..
5,40 Ron
Fără TVA:5,14 Ron
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri