Driedfruits
Cosul tau

Biscuiti vegani

Model: Biscuiti
Ingrediente: faina dietetica grau intreg, faina 550, fulgi ovaz, ulei cocos, curmale 15%, fulgi cocos, ghimbir 1%, seminte in, vanilina, sare de mare neiodata.Sunt gustari cu o savoare deosebita.Nu contin zahar.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite..
8,30 Ron
Fără TVA:7,62 Ron
Model: Biscuiti
Ingrediente: fulgi ovaz, faina dietetica grau intreg, faina 550, ulei cocos, merisoare 20%, fulgi de cocos, ghimbir 1%, seminte in, vanilina, sare de mare neiodata.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo ..
8,30 Ron
Fără TVA:7,62 Ron
Model: Biscuiti
Ingrediente: fulgi de ovaz, faina dietetica grau intreg, ulei cocos, stafide 20%, fulgi de cocos, ghimbir 1%, seminte in, sare de mare neiodata.Sunt gustari cu o savoare deosebita.Nu contin zahar.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preve..
8,30 Ron
Fără TVA:7,62 Ron
Model: Biscuiti
Ingrediente: faina dietetica grau intreg, fulgi ovaz 20%, ulei palmier nehidrogenat, seminte in, greensugar 2%, aroma vanilie.Contin gluten!Sunt gustari cu o savoare deosebita.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, tra..
5,00 Ron
Fără TVA:4,59 Ron
Model: Biscuiti
Ingrediente: faina dietetica grau intreg, faina grau 550, fulgi ovaz 20%, ulei palmier nehidrogenat, seminte in, greensugar 2%, aroma vanilie.Contin gluten!Sunt gustari cu o savoare deosebita.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, ..
5,00 Ron
Fără TVA:4,59 Ron
Model: Biscuiti
Fara aditivi si conservanti.Ingrediente: faina alba de grau 550, ulei de palmier nehidrogenat, zahar, sare de mare neiodata, apa, ulei de portocala, ghimbir.Sunt gustari cu o savoare deosebita.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni,..
8,30 Ron
Fără TVA:7,62 Ron
Biscuiti vegani cu cacao si stafide - 250 g Biscuiti vegani cu cacao si stafide - 250 g
Indisponibil momentan
Model: Biscuiti
Fara aditivi si conservanti.Ingrediente: faina grau 550, ulei palmier nehidrogenat, stafide, zahar, cacao, sare de mare neiodata.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru ..
7,20 Ron
Fără TVA:6,61 Ron
Model: Biscuiti
Ingrediente: faina grau 550, ulei de palmier nehidrogenat, seminte 16% (floarea soarelui, susan alb, susan negru, seminte in), drojdie, sare de mare neiodata.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala...
5,00 Ron
Fără TVA:4,59 Ron
Model: Biscuiti
Ingrediente: faina grau 550, ulei palmier, seminte 16% (chimen, chia, floarea soarelui, susan alb, susan negru, seminte in), drojdie, sare de mare neiodata.Sunt gustari cu o savoare deosebita.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diag..
5,00 Ron
Fără TVA:4,59 Ron
Model: Biscuiti
Fara aditivi si conservanti.Ingrediente: faina de grau 550, ulei de palmier nehidrogenat, zahar, sare de mare neiodata, fulgi ovaz, pudra de scortisoara 1.4% , coacaze 5%.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vi..
7,20 Ron
Fără TVA:6,61 Ron
Model: Biscuiti
Fara aditivi si conservanti!Ingrediente: faina grau 550, fulgi ovaz, ulei cocos, curmale 20%, smochine, pudra scortisoara 1.4%, sare de mare neiodata.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele..
8,30 Ron
Fără TVA:7,62 Ron
Model: Biscuiti
Fara aditivi si conservanti.Ingrediente: faina grau 550, ulei palmier nehidrogenat, zahar, ulei de lamaie, turmeric 0.14%, sare de mare neiodata.Sunt gustari cu o savoare deosebita.Turmericul sau curcuma are o aroma similara cu cea piperului, un gust ascutit si o culoare bogata aurie.&nb..
8,30 Ron
Fără TVA:7,62 Ron
Napolitane integrale crocante cu susan si miere Germania BIO - 150 g
Certificat BIO Indisponibil momentan
Model: Napolitane integrale BIO
Produs certificat BIO.Ingrediente: faina integrala grau, zahar brun din trestie, ulei vegetal, faina soia, susan (1%), sare de mare, pulbere ou, miere.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. El..
8,70 Ron
Fără TVA:8,29 Ron
Napolitane integrale cu miere Germania BIO - 175 g
Certificat BIO
Model: Napolitane integrale BIO
Produs certificat BIOIngrediente: faina integrala grau, sirop grau, miere (16%), ulei vegetal, zahar brun din trestie de zahar, pulbere ou, faina soia, sare de mare, scortisoara.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata..
7,80 Ron
Fără TVA:7,43 Ron
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri