Cele mai vizualizate
Cereale si pseudo-cereale
Sortare după:
Produse pe pagină:
Amaranth BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Semintele de amaranth sunt bogate in proteine (15-18%) si contin cantitati respectabile de lisina si methionina, 2 aminoacizi esentiali care nu sunt de obicei intalniti in ce..
Bulgur BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Bulgurul este un amestec de diferite tipuri de boabe de grau macinate mare si este folosit ca atare sau in diferite retete. Este un ingredient care se gateste similar cu orez..
Cuscus cu rosii si maghiran BIO - 70 g
Continut redus de grasimi si durata lunga de depozitare. Ingrediente: cuscus 92,1% (* din grau dur), amestec de legume deshidratate (sare, * amidon de porumb, * maltodextrina de porumb, s..
Cuscus cu rosii uscate - 200 g
Ingrediente: cuscus din grâu durum (86%), roșii uscate (6%), sare, zahăr, ceapă, chimen, usturoi, amidon de porumb, extract de drojdie, condimente soia, condimente.Cuscus cu rosii uscate este o specia..
Cuscus cu turmeric si legume BIO - 70 g
Continut redus de grasimi si durata lunga de depozitare. Ingrediente: cuscus 93,2% (* din grau dur), amestec deshidratat de legume 3,7% (sare, * amidon de porumb, maltodextrina de porumb, suc de le..
Cuscus taboule (mix salata) - 185 g
Ingrediente: cuscus din grâu durum (92%), lamaie confiata  (2%) (coaja de lamaie 49%, sirop de glucoza fructoza, zahar), sare,  amidon, maltrodextroza, extract de drojdie, extract vegetal, u..
Hrisca - 500 g
Hrisca reprezinta un produs cu o valoare nutritiva foarte mare. Este bogata in proteine si glucide, contine o cantitate mica de lipide. In hrisca se gasesc microelemente utile ca fosforul, iodul, calc..
Hrisca crupe BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Hrisca reprezinta un produs cu o valoare nutritiva foarte mare. Este bogata in proteine si glucide, contine o cantitate mica de lipide. In hrisca se gasesc microelemente util..
Mei - 500 g
Produsul este decorticat.Meiul folosit in alimentatie aduce organismului un plus de vitamine si energie. Ca orice cereala, meiul este vitaminizant, nutritiv si revitalizant. contine vitamina A, fier, ..
Mei BIO - 500 g
Produsul este certificat BIO. Produsul este decorticat. Meiul folosit in alimentatie aduce organismului un plus de vitamine si energie. Ca orice cereala, meiul este vitaminizant, nutritiv si rev..
Mozaic quinoa BIO - 500 g
Produsul este certificat bio. Ingrediente: quinoa alba bio, quinoa rosie bio, quinoa neagra bio. Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai d..
Naut - 500 g
Nautul este inca un aliment minune din lunga lista a alimentelor intens recomandate pentru un stil de viata armonios, echilibrat si sanatos. Sa luam exemplu unei cani pline de boabe de naut, echival..
Naut BIO - 500 g
Produsul este certificat BIO. Nautul este inca un aliment minune din lunga lista a alimentelor intens recomandate pentru un stil de viata armonios, echilibrat si sanatos. Sa luam exemplu unei cani ..
Quinoa alba - 1 kg
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 ! Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care c..
Quinoa alba - 500 g
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 ! Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care c..
Quinoa alba BIO - 500 g
Produs certificat BIO. Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care contine toti aminoacizii esentiali In consecinta, este o protei..
Quinoa neagra BIO - 500 g
Produsul este certificat bio. Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care contine toti aminoacizii esentiali In consecinta, este o..
Quinoa rosie BIO - 500 g
Produsul este certificat bio. Quinoa (care se pronunta chinoa) este o cereala originara din America de Sud, intalnita tot mai des si care contine toti aminoacizii esentiali In consecinta, este o..
Tarate integrale de psyllium (fara gluten) BIO Organic India - 100 g
Caracteristici 100g, 20 de portii ORGANIC INDIA Tarate de Psyllium Integrale este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in ..
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)