Driedfruits
Cosul tau

Nutritie sportiva

Brand: Isostar Model: Nutritie sportiva
Produs inovator dezvoltat de Isostar pentru prevenirea crampelor si durerilor musculare din timpul efortului sportiv. 10 plicuri predozate cu pudra, usor de desfacut si transportat. Acest produs este destinat pentru a raspunde nevoilor unui efort muscular imediat, efectuat in special in cadrul unei ..
36,50 Ron
Fără TVA:33,49 Ron
Brand: Isostar Model: Nutritie sportiva
ISOSTAR LONG ENERGY ENDURANCE - Pudra pentru bautura izotonica energizanta Orange, 790g.Formula izotonica asigura absorbtia rapida si hidratare optima. Contine un mix glucidic optimizat: o combinatie de carbohidrati simpli si complecsi, pentru eliberearea progresiva a energiei in timpul eforturi..
68,70 Ron
Fără TVA:63,03 Ron
Brand: Isostar Model: Nutritie sportiva
ISOSTAR - Pudra pentru bautura energizanta izotonica, aroma grapefruit, 400g (5L)Preparat sub forma de pudra pentru bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la mentinerea nivelului performantei in perioade cu exercitii prelungite de anduranta si creste absorbtia apei. Aport in s..
46,40 Ron
Fără TVA:42,57 Ron
Brand: Isostar Model: Nutritie sportiva
Preparat sub forma de pudra pentru bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la mentinerea nivelului performantei perioade cu exercitii prelungite de anduranta si creste absorbtia apei. Aport in saruri minerale si vitamina B1 pentru stimularea functiilor musculare si metabolismului ..
46,40 Ron
Fără TVA:42,57 Ron
Brand: Isostar Model: Nutritie sportiva
Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru recuperarea dupa efort si mentinerea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in proteine de inalta calitate, imbogatit cu 6 vitamine. Formula testata si controlata, cu garantia ant..
56,00 Ron
Fără TVA:51,38 Ron
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri