Driedfruits
Cosul tau

Odorizante camera

Brand: DFS Model: Detergenti ECO
Contine bete din lemn de fag.Parfumul emanat este natural, datorită uleiurilor esențiale pure. Senzual și fermecător, odorizantul de camera cu lavanda, elibereaza un parfum moale, echilibrat, cu efect calmant asigurand un grad inalt de armonie si bunastare in casa ta.Utilizare: Mai ..
108,30 Ron
Fără TVA:91,01 Ron
Brand: DFS Model: Detergenti ECO
Contine bete din lemn de fag.Odorizantul ofera un miros lemnos, de pamant, ușor oriental. Parfumul natural este produs de uleiuri esențiale pure.Utilizare: Mai întâi, scoateți capacul de lemn și dopul de sticlă. Apoi, înșurubați capacul de lemn înapoi și așezați betisoare de lemn în..
108,30 Ron
Fără TVA:91,01 Ron
Brand: DFS Model: Detergenti ECO
Contine bete din lemn de fag.Senzual și fermecător, Scent Room Roses, emana un parfum moale, îmbietor. Mirosul echilibrat și efectul calmant asigură un grad înalt de armonie și bunăstare.Utilizare: Mai întâi, scoateți capacul de lemn și dopul de sticlă. Apoi, înșurubați capacul de l..
108,30 Ron
Fără TVA:91,01 Ron
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri