Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Banda elastica mare pentru antrenament (albastra)
Echipamente sportive inovatoare de inalta calitate. NEZ Monster Pack Benzile elastice de rezistenta NEZ de calitate superioara pentru antrenamente, exercitii de forta, gimnastica, asistenta, m..
Banda elastica medie pentru antrenament (verde)
Echipamente sportive inovatoare de inalta calitate. NEZ Monster Pack Benzile elastice de rezistenta NEZ de calitate superioara pentru antrenamente, exercitii de forta, gimnastica, asistenta, m..
Bautura sport izotonica orange flavour Isostar - 250 ml
Bautura rehidratanta cu carbohidrati si electroliti ce contribuie la mentinerea performantei in timpul efortului fizic prelungit si favorizeaza absorbtia de apa. Formula izotonica avand la baza un mix..
Energy booster antioxidanti cranberry grenadine flavour Isostar - 5 x 20 g
Concentrat dietetic si energizant pentru efort, cu aport de carbohidrati si bogat in vitaminele B1, B2, B6 si PP, adaptat nevoilor speciale ale sportivilor. Sursa de energie rapida si intensa; textura..
Energy shot Isostar - 60 ml
Isostar Energy Shot - primul activator cu ingrediente naturale si gust de fructe. Bautura energizanta cu continut ridicat de cafeina (165mg/100ml). destinat persoanelor active si sportivilor. A se con..
Bautura izotonica fast hydration grapefruit flavour Isostar - 500 ml
 ISOSTAR FAST HYDRATION FRESH, 500ml - Bautura izotonica ce hidrateaza si furnizeaza energie si micronutrienti sportivilor. Formula izotonica avand la baza un mix glucidic optimizat. Acest produs..
Bautura izotonica fast hydration lemon flavour Isostar - 500 ml
Bautura izotonica ce hidrateaza si furnizeaza energie si micronutrienti sportivilor. Formula izotonica avand la baza un mix glucidic optimizat. Acest produs este destinat a fi consumat in cadrul unei ..
Bautura izotonica fast hydration orange flavour Isostar - 500 ml
Bautura izotonica ce hidrateaza si furnizeaza energie si micronutrienti sportivilor. Formula izotonica avand la baza un mix glucidic optimizat. Acest produs este destinat a fi consumat in cadrul unei ..
Bautura izotonica fitness l-carnitine red fruits flavour Isostar - 500 ml
Aceasta bautura nu confera un aport energetic si contine indulcitori pentru a avea un gust bun, dar are 0 calorii. Fiecare pet contine 500 de mg de L-carnitina. Alimentatia diversificata si varianta e..
Gel energy apple flavour Isostar - 4 x 35 g
Gel dietetic energizant pentru efort, bogat in glucide si vitaminele C si B1, adaptat nevoilor sportivilor. Consumat in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos, ofera energie i..
Gel Energy booster+ BCAA red fruits Endurance+ Isostar - 5 x 20 g
Gel energizant cu o formula inovatoare ce contine aminoacizi cu lanturi ramnificate (BCAA): aminoacizi esentiali cu rol in protectia masei musculare. Bogat in carbohidrati cu asimilare rapida, cu extr..
Gel energy fruit actifood apple Isostar - 90 g
Concentrat energetic dietetic pentru efort fizic, cu aport crescut de glucide, bogat in vitaminele C, E si sursa de vitamina B1, adaptat nevoilor sportivilor, in timpul efortului fizic sau in conditii..
Gel energy fruit actifood exotic Isostar - 90 g
Concentrat energetic pentru efort fizic, cu aport crescut de glucide, bogat in vitaminele C, E si sursa de vitamina B1, adaptat nevoilor sportivilor amatori sau de performanta, in timpul efortului fiz..
Gel energy strawberry & banana Isostar - 35 g
ISOSTAR ENERGY GEL Capsuni-Banane Aroma de cofeina, 35g. Gel dietetic energizant pentru efort, bogat in glucide si vitaminele C si B1, adaptat nevoilor sportivilor.Consumat in cadrul unei alimentat..
Mass gainer powerplay vanilie - 950 g
 Preparat pentru bautura dietetica de efort, cu continut bogat de proteine, sursa de calciu, magneziu si de vitamine E, C, B1, B2, PP si B6 adaptata necesarului sportivilor. Prin formula sa bogat..
Energy sport drink pudra (orange flavour) Endurance+ Isostar - 790 g
ISOSTAR LONG ENERGY ENDURANCE - Pudra pentru bautura izotonica energizanta Orange, 790g. Formula izotonica asigura absorbtia rapida si hidratare optima. Contine un mix glucidic optimizat: o combina..
Pudra izotonica hydrate & perform cranberry red fruits flavour Isostar - 400 g
Vitaminele C, E si zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Aceasta bautura este conceputa pentru a raspunde nevoilor organismului in timpul efortului muscular, in compe..
Pudra izotonica hydrate & perform grapefruit Isostar - 400 g
ISOSTAR - Pudra pentru bautura energizanta izotonica, aroma grapefruit, 400g (5L) Preparat sub forma de pudra pentru bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la mentinerea nivelulu..
Pudra izotonica hydrate & perform lemon Isostar - 400 g
Preparat sub forma de pudra pentru bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la mentinerea nivelului performantei perioade cu exercitii prelungite de anduranta si creste absorbtia apei..
Pudra izotonica orange hydrate & perform orange Isostar - 400 g
Preparat sub forma de pudra pentru bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la mentinerea nivelului performantei in perioade cu exercitii prelungite de anduranta si creste absorbtia a..
Bicarbonat sport additive Isostar - 71 g
Produs inovator dezvoltat de Isostar pentru prevenirea crampelor si durerilor musculare din timpul efortului sportiv. 10 plicuri predozate cu pudra, usor de desfacut si transportat. Acest produs este ..
Reload drink after sport Isostar - 450 g
Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru recuperarea dupa efort si mentinerea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in ..
Energy fruit boost capsuni & cafeina Isostar - 10 x 10 g
Produs sustinator de efort cu aport glucidic. A se consuma ca supliment in paralel cu un regim variat si echilibrat, si un stil de viata sanatos / Aroma de capsuni / Contine cafeina 100 mg/100 g. Prod..
Tablete izotonice lemon Isostar - 120 g
ISOSTAR Powertabs, aroma de lamaie, 120g (10 tablete)-tablete efervescente pentru prepararea unei bauturi izotonice energizante, bogata in carbohidrati, cu continut caloric redus (numai 87 kcal/portie..
Afişare 1 - 24 din 27 (2 pagini)