Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Acid folic FARES - 30 capsule
30 capsule vegetale a 380 mgAportul suplimentar de acid folic crește nivelul de acid folic la femei în perioada de sarcinăCantitatea scăzută de acid folic matern este un factor de risc în dezvoltarea ..
Acne stop forte Parapharm - 30 capsule
Produsul ACNESTOP FORTE este un supliment alimentar destinat persoanelor suferinde de acnee. Acneea juvenila, care apare preponderent la adolescenti, este cauzata de activitatea excesiva a glandelor s..
Afine negre (Bilberry) 470 mg VITAKING - 90 capsule
Bogat în antocianide, pectine, flavonoide, taninuri precum și acizi vegetali acest produs este folosit ca adjuvant în afecţiuni vasculare, având efect favorabil asupra circulaţiei sanguine. Afinele..
Aktiv A-Z depot cu luteina Doppelherz - 30 capsule + 10 cadou
Ingrediente: Fosfat acid de calciu, lactoza monohidrat (agent de incarcare), acid ascorbic (Vitamina C), hipromeloza (agent de ingrosare), oxid de magneziu, amidon de orez (agent de incarcare), glu..
Aktiv A-Z Multivitamine + Minerale Doppelherz - 15 comprimate efervescente
Ingrediente: Un comprimat efervescent conține: acid malic și acid citric (acidifianți), bicarbonat de sodiu (agent de afânare), fosfat de potasiu, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, acid asc..
Aktiv Acid folic + Complex de Vitamina B Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Lactoză monohidrat, hipromeloză (agent de îngroșare), amidon (agent de încărcare), nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6), n..
Aktiv Calciu + D3 Osteo 1000 Doppelherz - 15 comprimate efervescente
Ingrediente: Un comprimat efervescent conține: Acid citric (acidifiant), carbonat de calciu, acid malic (acidifiant), bicarbonat de sodiu (agent de afânare), amidon de cartof (agent de încărcare), ..
Aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină, gumă arabică și croscarmeloză sodică (agenți de încărcare),  ulei de palmier hidrogenat, săru..
Aktiv Calciu 750 + D3 + Biotina + Acid folic Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Carbonat de calciu, celuloză pulbere (agent antiaglomerant), croscarmeloza sodică și hidroxipropilmetilceluloza (agenți de încărcare), dioxid de titan (colorant),..
Aktiv Carcel stop Doppelherz - 15 comprimate efervescente
Ingrediente: Un comprimat efervescent conține: Acid citric (acidifiant), carbonat de magneziu, bicarbonat de potasiu; bicarbonat de sodiu și carbonat de sodiu (corectori de aciditate), amidon de po..
Aktiv Carcel stop Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conțne: Bicarbonat de potasiu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină și croscarmeloză  sodică (agenți de încărcare), acizi grași (agent antiaglomerant), hidroxip..
Aktiv Coenzyma Q10 Extra + Magneziu + B1 + B5 + B6 Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Ulei rafinat de soia, oxid de magneziu, gelatină bovină, Coenzima Q10 9,7%, ulei de soia (parțial hidrogenat), glicerină (agent de umezire), D-pantotenat de calciu, ceară galbenă de al..
Aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale Doppelherz - 30 capsule + 10 cadou
Ingrediente: Un comprimat conține: Oxid de magneziu, acid ascorbic (Vitamina C), alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), celuloza microcristalina şi amidon de orez (agenti de incarcare), gliceride part..
Aktiv Glucozamina 1200 + Vitamina C + D + E + K Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Clorhidrat de glucozamină din crustacee 77%, acid L-ascorbic (Vitamina C), polivinilpirolidonă și celuloză pulbere (agenți de încărcare), dioxid de siliciu (agent..
Aktiv Magneziu + Calciu + D3 Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloză microcristalină (agent de umplere),  acizi grași (agent antiaglomerant), carboximetilceluloză de sodiu reticul..
Aktiv Magneziu 400 + B1 + B6 + B12 + Acid folic Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Oxid de magneziu, celuloză microcristalină și croscarmeloză sodică (agenți de încărcare), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), celuloză pulbere (agent de înc..
Aktiv Omega 3 + Vitamina A+D+E+C pentru copii Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: O capsulă conține: Ulei de somon (36%), manitol (agent de umezire), gelatină (gelatinizant), glicerol (agent de umezire), amidon de orez (agent de încărcare), maltitol lichid (a..
Aktiv Omega 3 extra 1000 mg Doppelherz - 120 capsule
Ingrediente: O capsula conține: Ulei de somon (69 %), gelatină, glicerol (umectant), apă purificată (solvent), DL-alpha-tocoferol (Vitamina E). Fiecare capsulă conține 18% EPA + 12% DHA  ..
Aktiv Omega 3-6-9 Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: O capsula conţine: Ulei de peşte (28 %), ulei din semințe de în (Linum usitatissimum) presat la rece (23 %), gelatină, ulei de măsline (Olea europaea) presat la rece (18 %), glicerol (..
Aktiv Par forte Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: Fosfat de calciu dihidrat (agent de încărcare), L-metionină 28 %, gelatină, L-clorhidrat de cisteină 11 %, extract din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum a..
Aktiv Piele + Par + Unghii Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Celuloza microcristalina (agent de incarcare), oxid de magneziu, extract de rodie (Punica granatum) 14%, acid ascorbic (Vitamina C), argila 7%, alfa-tocoferol acetat, hidrolizat de col..
Aktiv Seleniu + Vitamina A, C, E Depot Doppelherz - 30 capsule
Ingrediente: Fosfat dicalcic (agent de încărcare), acetat de DL-alfa-tocoferil (Vitamina E), celuloză microcristalină (agent de încărcare), hidroxipropilmetilceluloză (agent de glazurare), ac..
Aktiv Sport direct Vitamine + Minerale Doppelherz - 20 plicuri
Ingrediente: Un plic conține: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, sorbitol (agent de încărcare), citrat de sodiu (corector de aciditate), citrat de magneziu, manitol (agent de încărcare), acid ci..
Aktiv Vitamina D 1000UI Doppelherz - 45 capsule
Ingrediente: Un comprimat conține: 25 µg Vitamina D Recomandare pentru utilizare: Se administrează 1 comprimat/ zi, în timpul unei mese. Atenționări: A nu se depăși doza zilnică recoman..
Afişare 1 - 24 din 240 (10 pagini)