Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Suc Aloe Vera conventional 99.60% - 500 ml
Ingrediente: Suc aloe vera 99.6%, acid citric, conservant: sorbat de sodiu, benzoat de sodiu. Aloe vera cunoscuta de mult timp, datorita substantelor sale caracteristice, elegantei si proprietatilo..
Suc Noni 93% + Struguri 7% conventional - 500 ml
Produsul contine 93% suc Noni si 7% struguri. Sucul Noni, o calitate excelenta a vitalitatii! De peste 2000 ani exista un fruct al naturii, care are efect excelent asupra starii generale redand ene..
Sirop aronia BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din aronia ecologica. Contine zahar. Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Aronia este un fruct cu proprie..
Sirop capsuni si soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din capsuni si soc.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sint..
Sirop coacaze si zmeura BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din coacaze si zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti s..
Sirop menta BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din menta.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Siropul confera o aroma de fructe, cu nuante de mar..
Sirop merisoare BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din merisoare.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici..
Sirop soc BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din flori de soc bio.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Florile de soc au proprietati sudorifice..
Sirop zmeura BIO - 500 ml
Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici. Informatiile prezentate pe acest site au scop ..
Suc Acai BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zahar nuca de cocos. A se pastra la frigi..
Suc Aronia BIO - 330 ml
Acest produs este certificat BIO. Nu contine zahar si acizi. Sucul de aronia are un continut ridicat de antioxidanti, in special antocianina, este un remediu natural eficient in prevenirea s..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)