Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Sirop aronia BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din aronia ecologica. Contine zahar. Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti col..
Sirop capsuni si soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din capsuni si soc.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sint..
Sirop coacaze si zmeura BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din coacaze si zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti s..
Sirop menta BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din menta.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici.Sir..
Sirop merisoare BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din merisoare.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici..
Sirop soc BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din flori de soc bio.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti si..
Sirop zmeura BIO - 500 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 ml. Produsul este certificat bio. Acest sirop este obtinut din zmeura.  Sirop produs in Elvetia, fara conservanti sau alti coloranti sintetici. ..
Suc Acai BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau ..
Suc Goji BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Poate fi diluat 1 parte suc doua parti apa plata si se pot indulci dupa gust cu zahar de trestie bio, sirop agave sau zaha..
Suc Merisoare BIO - 330 ml
Pretul este pentru cantitatea de 330 ml. Acest produs este certificat BIO. Ingrediente: 100% suc de merisoare O savoare a boabelor de merisor proaspat recoltate. Important pentru alimentatie est..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)