Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Acai Pudra BIO (borcan) - 60 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 60 g. Boabele de acai sunt considerate "super fructe" sau “ hrana naturala perfecta”, deoarece contin de 10 ori mai multi antioxidanti decat strugurii si..
Acai Pudra BIO - 60 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 60 g. Boabele de acai sunt considerate "super fructe" sau “ hrana naturala perfecta”, deoarece contin de 10 ori mai multi antioxidanti decat strugurii si..
Acerola pudra BIO (borcan) - 80 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 80 g. Produsul este certificat BIO.Ingrediente: 80% pudra de acerola ecologica, 20% maltodextrina exologica. Fructul de Acerola este renumit pentru continutu..
Acerola pudra BIO - 80 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 80 g. Produsul este certificat BIO.Ingrediente: 80% pudra de acerola ecologica, 20% maltodextrina ecologica. Fructul de Acerola este renumit pentru continutu..
Alge Kelp Pudra BIO (borcan) - 120 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 120 g. Produsul este certificat BIO. Kelp este o algă brună care trăiește în apele puțin adânci și pline de nutrienți din toată lumea, de unde ac..
Alge Kelp Pudra BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Kelp este o algă brună care trăiește în apele puțin adânci și pline de nutrienți din toată lumea, de unde acumulează o m..
Amla Pudra BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Amla este o pudră ce se obține din fructul arborelui Emblica Officinalis. Fructele de amla, cunoscute și sub numele de coacăze indiene, sunt niste..
Anason pudra - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Anasonul este un condiment stravechi, folosit nu numai in scopuri culinare. Gustul este dulce si aromat, aroma este similara cu a feniculului ames..
Anason pudra - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Anasonul este un condiment stravechi, folosit nu numai in scopuri culinare. Gustul este dulce si aromat, aroma este similara cu a feniculului ames..
Baobab Pudra BIO (borcan) - 70 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 70 g. Produsul este certificat BIO. Pudra de baobab este recunoscuta pentru continutul sau foarte ridicat de vitamina C, aproape 300 mg de vitamina C la 100 ..
Baobab Pudra BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Pudra de baobab este recunoscuta pentru continutul sau foarte ridicat de vitamina C, aproape 300 mg de vitamina C la 100..
Camu camu Pudra BIO (borcan) - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Camu camu este foarte apreciat datorita fructelor sale comestibile, cu un continut extraodinar de mare de vitamina C de ..
Canepa Pudra Proteica BIO - 150 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 150 g. Produsul este certificat BIO. Proteina de canepa ii contine pe toti cei 8 aminoacizi esentiali, pe care organismul uman adult nu ii poate produce. 65%..
Cardamom pudra - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Considerat unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, imediat dupa vanilie si sofran, cardamomul ne incanta cu o aroma extraordinara. Desi relat..
Catina Pudra BIO (borcan) - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Pudra de catina este obtinuta prin macinarea fructului de catina copt, uscat in prealabil in conditii naturale. Fruct..
Chimion pudra - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Chimionul este un condiment care ofera o aroma unica si calmanta. Este utilizat datorita aromei sale puternice si gustului usor piperat in diferi..
Chimion pudra - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Chimionul este un condiment care ofera o aroma unica si calmanta. Este utilizat datorita aromei sale puternice si gustului usor piperat in diferi..
Chlorella Pudra BIO (borcan) - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. 45% proteina 20% grasimi 20% carbohydrati 5% fibra 10% minerale si vitamine alga bogata in peste 20 de vitamine si minerale calciu, ..
Chlorella Pudra BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. 45% proteina 20% grasimi 20% carbohydrati 5% fibra 10% minerale si vitamine alga bogata in peste 20 de vitamine si minerale calciu, ..
Cuisoare pudra - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Cuisoarele, impreuna cu scortisoara si ghimbirul, alcatuiesc aroma perfecta pentru placinta cu mere sau cu dovleac. Cuisoarele sunt pline de uleiu..
Dovleac Pudra Proteica BIO - 150 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 150 g. Produsul este certificat BIO. Semintele de dovleac sunt atat alimente alcaline cat si o sursa bogata de zinc, omega 3 (cea mai buna sursa pe baza de p..
Fasole Mung pentru germinat BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO. Printre cel mai usor de germinat, germenii de fasole mung sunt bogati in proteine si vitamina C. Sunt hipocalorici, ideali pent..
Fenicul pudra - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Seminte de fenicul proaspat macinate, ingredient perfect pentru a aroma aluaturile de paine sau pizza, marinatele pentru peste sau carne. De asemen..
Fenicul pudra - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Seminte de fenicul proaspat macinate, ingredient perfect pentru a aroma aluaturile de paine sau pizza, marinatele pentru peste sau carne. De asemen..
Afişare 1 - 24 din 60 (3 pagini)