Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Aburii naturii - Aerosoli cu propolis - 20 ml
Pretul este pentru cantitatea de 20 ml Ingrediente: extras apos de propolis, miere, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de brad, ulei volatil de portocal, ulei volatil de lamai, apa filtrata in ..
Borcanul Copiilor Veseli (imunostimulator)  - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si  seminte ce ocrotesc sanatatea.Actiune:- sustine functionarea normala a sistemului imunita..
Doftorii batranesti Adulti - Calciu - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: refacerea natural..
Doftorii batranesti Adulti - Colesterol - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: Contribuie la men..
Doftorii batranesti Adulti - Imunitate scazuta - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: Sustine functiona..
Doftorii batranesti Adulti - Magneziu - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: sustine mentinere..
Doftorii batranesti Adulti - Racisi? - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune:- sustine rezistenta na..
Doftorii batranesti Adulti - Retentie apa - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune:- contribuie la elimina..
Doftorii batranesti Adulti - Stresat - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune:- tonic cerebral; - sustine ..
Doftorii batranesti Adulti - Te supara ficatul? - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec natural 100% de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului.Actiune: contribuie la functionarea ..
Polen uscat - 50 g
Pretul este pentru cantitatea de 50 g. Polenul conţine substanţe indispensabile vieţii: spectrul complet de aminoacizii esentiali (metionina, valina, jizina, cistina, glutamina etc.) care acce..
Propolis apos din stup (fara alcool) - 10 ml
Pretul este pentru cantitatea de 10 ml. Propolis apos – concentratie 30%Ingrediente : apa distilata, minimum 30% extract din propolis brut, 1% propolis substanta uscata.Actiune: sustine f..
Propolis solid - 10 g
Pretul este pentru cantitatea de 10 g. Propolisul, cel mai "medicinal" produs apicol, cu peste 70 de proprietăţi farmacologice dovedite, are sute de indicaţii şi a fost folosit în scopuri terapeuti..
Gatulet Fericit - Spray de gat pt copii - 20 ml
Pretul este pentru cantitatea de 20 ml. Produsul este 100% natural si nu conţine alcool.Ingrediente: propolis, miere, apă.Conceputa pentru îmbunătăţirea sănătăţii, datorită lipsei alcoolului, ..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)