Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Bomboane cu miere si eucalipt APILAND - 100 g
Ingrediente: zahar, miere 12%, esenta naturala de eucalipt, menthol. Bomboanele cu miere sunt din ce în ce mai apreciate de către părinți, care aleg să ofere copiilor astfel de produse, în detrimen..
Bomboane cu miere si lamaie APILAND - 100 g
Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, miere 15%, acid citric, aroma naturala. Bomboanele cu miere sunt din ce in ce mai apreciate de catre parinti, care aleg sa ofere copiilor astfel de produse, in..
Bomboane cu miere si pin APILAND - 100 g
Ingrediente: zahar, miere 12%, esenta naturala de pin, menthol. Bomboanele cu miere sunt din ce în ce mai apreciate de către părinți, care aleg să ofere copiilor astfel de produse, în detrimentul a..
Bomboane cu miere si propolis APILAND - 100 g
Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, miere 15%, extract natural de propolis. Bomboanele cu miere sunt din ce în ce mai apreciate de către părinți, care aleg să ofere copiilor astfel de produse, în..
Perle cu miere si fructe de padure APITERRA - 100 g
Perlele cu miere si fructe de padure sunt foarte apreciate pentru gustul si aroma lor. Combinatia dintre miere si fructe de padure (coacaze, mure, zmeura) face ca aceste dropsuri sa fie foarte aprecia..
Perle cu miere si ginseng APITERRA - 100 g
Perlele cu miere si ginseng au un gust delicios de miere si ginseng, putand fi considerate o gustare sanatoasa. De asemenea, dropsurile cu miere sunt un bun expectorant in caz de tuse si ajuta la calm..
Perle cu miere si laptisor de matca APITERRA - 100 g
Perlele cu miere si laptisor de matca combina doua dintre cele mai benefice produse pe care stupul le pune la dispozitie.  Aceste dropsuri sunt recomandate in perioade de imunitate scazuta sau..
Perle cu miere si menta APITERRA - 100 g
Perlele cu miere si menta sunt recomandate in cazul congestiilor nazale si infectiilor sinusurilor, menta fiind recunoscuta in acelasi timp si ca un puternic detoxifiant. Dropsurile cu miere si men..
Perle cu miere, cirese si zmeura APITERRA - 100 g
Perlele cu miere, zmeura si cirese sunt indicate pentru calmarea iritatiilor din gat si pentru sustinerea sistemului imunitar, avand un gust placut, aromat, usor acceptat de copii. Ingrediente : za..
Perle mix pectoral (propolis, pin si eucalipt) APITERRA - 100 g
Perlele cu miere mix pectoral sunt adevarate delicatese cu gust si aroma inconfundabile. Mierea, propolisul, uleiul esential de eucalipt si uleiul esential de pin fac din aceste dropsuri combinatia pe..
Doftorii batranesti Adulti - Calciu - 200 g
Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: refacerea naturala a rezervelor de calciu necesare unei bune function..
Doftorii batranesti Adulti - Colesterol - 200 g
Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: Contribuie la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale. ..
Doftorii batranesti Adulti - Magneziu - 200 g
Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: sustine mentinerea rezervelor de magneziu necesare bunei functionari ..
Doftorii batranesti Adulti - Racisi? - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: - sustine re..
Doftorii batranesti Adulti - Retentie apa - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g.  Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: - contribuie..
Doftorii batranesti Adulti - Stresat - 200 g
Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: - tonic cerebral;  - sustine buna functionare a sistemului nervos; ..
Doftorii batranesti Adulti - Te supara ficatul? - 200 g
Amestec natural 100% de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: contribuie la functionarea normala a ficatului. Ingrediente : &nbs..
Fagure cu miere poliflora APILAND - 200 g
Fagurele cu miere este unul dintre cele mai pure şi mai complexe produse apicole, utilizat atât ca aliment, cât şi ca remediu natural împotriva afecţiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau probl..
Apitotal Royal APITERRA - 360 g
Tonic general cu actiune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectanta, vitaminizanta si mineralizanta. Supliment alimentar ce contine miere, polen, propolis si laptisor de matca Ingrediente: mi..
Miere de mana (padure) - 250 g
Mierea de mana (mierea de padure) este singura miere naturala din tara noastra care nu este produsa de albine din nectarul florilor.Mierea de mană sau mierea de padure poate fi obtinută in zonele de p..
Miere pin - 120 g
Aceasta miere mai este denumita si miere de mana a pinului datorita faptului ca ea este culeasa de albine din secretia dulce a unor insecte numite apide, ce se gasesc doar in padurile de conifer. C..
Miere pin - 450 g
Aceasta miere mai este denumita si miere de mana a pinului datorita faptului ca ea este culeasa de albine din secretia dulce a unor insecte numite apide, ce se gasesc doar in padurile de conifer. C..
Miere poliflora - 250 g
Mierea este un aliment cu gust dulce si parfumat, cu aspect semifluid, vascos sau cristalizat si culoare specifica, avand un continut mare de zaharuri si substante minerale, vitamine, e..
Miere poliflora cruda BIO Apiland - 500 g
Ce este mierea crudă? Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită. Mierea crudă Api..
Afişare 1 - 24 din 38 (2 pagini)