Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Aburii naturii - Aerosoli cu propolis - 20 ml
Pretul este pentru cantitatea de 20 ml Ingrediente: extras apos de propolis, miere, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de brad, ulei volatil de portocal, ulei volatil de lamai, apa filtrata in ..
Borcanul Copiilor Veseli (imunostimulator)  - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si  seminte ce ocrotesc sanatatea.Actiune:- sustine functionarea normala a sistemului imunita..
Cereale "Noapte buna" (6 luni) BIO - 225 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 225 g. Produs certificat BIO.Fara gluten. Contine lapteSe prepara cu apa.Ingrediente: 35%  lapte​ de continuare​​* (lapte degresat *, maltodextrina* (..
Cereale orez (4 luni) fara gluten BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO.Fara lapte, instant, fara gluten, fara adaos de zahar si sare.Ingrediente: fulgi de orez, vitamina B1.* din agricultura ecologicaSe..
Cereale ovaz (4 luni) BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO.Fara lapte, instant,  fara adaos de zahar si sare.Ingrediente: fulgi ovaz*, vitamina B1.*= din agricultura ecologicaSe pr..
Piure cu dovleac (4 luni) BIO - 125 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 125 g. Produs certificat BIO.Fara adaos de sare sau zahar, certificat Demeter, vegetarian.Ingrediente: dovleac bio 59.8%, apa, faina orez bio, ulei rapita bio.P..
Piure cu fructe (6 luni) BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO.Fara adaos de zahar sau  sare, certificat Demeter.Ingrediente: mere*, pere* 14.8%, banane* 14.8%, mango* 7.5%, faina de orez*,..
Piure cu muesli si fructe (8 luni) BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO.Fara adaos de zahar sau sare, Certificat  Demeter.Ingrediente: mere* 43%, pere* 29%, suc concentrat de pere*, cereale* 5%.*= d..
Piure cu spanac (8 luni) BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO.Fara adaos de sare sau zahar, certificat Demeter, vegetarian.Ingrediente: apa, cartofi* 22.9%, spanac* 17%, faina de orez*.*= din a..
Scutece Eco Nr 2
Pretul afisat este pentru cantitatea de 40 bucati. Scutecele au un design ce asigura un confort superior bebelusului pe durata intregii zile si pot rezista pana la 12 ore, acest lucru ajutand la ..
Scutece Eco Nr 3
Pretul afisat este pentru cantitatea de 34 bucati. Scutecele au un design ce asigura un confort superior bebelusului pe durata intregii zile si pot rezista pana la 12 ore, acest lucru ajutand la ..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)