Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Lapte migdale cu sirop agave Monsoy (fara gluten) BIO - 1 litru
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 litru. Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica.   Ingrediente: apa, migdale 4,4%, sirop agave, lecitina soia,..
Lapte migdale Monsoy (fara gluten) BIO - 1 litru
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 litru. Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica.   Contine zahar din trestie. Ingrediente: apa de izvor din..
Lapte nuca cocos BIO - 400 ml
Pretul afisat este pentru cantitatea de 400 ml. Produsul este certificat bio. Laptele de cocos inlocuieste cu brio si smantanta, din mancaruri sarate precum piure de cartofi, musaca, supe sau s..
Lapte orez cu alune padure Monsoy (fara gluten)  BIO- 1 litru
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 litru. Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica. Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, orez (16%), alune padu..
Lapte orez Monsoy (fara gluten) BIO - 1 litru
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 litru. Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica. Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, orez (14%), ulei floar..
Lapte ovaz Monsoy BIO - 1 litru
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 litru. Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica. Lapte de ovaz – este un substitut ideal la traditionalul lapte ..
Lapte soia Monsoy BIO - 1 litru
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 litru. Produsul este certificat BIO, 100% vegetal, obtinut din agricultura ecologica.   Ingrediente: apa de izvor din Muntii Montseny, soia (14%), ..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)