Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Arahide drajate vanilie - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Rahat folosit in afara de consum şi pentru diferite umpluturi şi patiserie (cozonac, checuri, etc.). Informatiile prezentate pe acest site au scop ..
Arahide glazurate cacao - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg.  Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de cacao. Informatiile prezentate pe acest si..
Arahide glazurate cacao - 500 g
Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de cacao. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a prev..
Arahide glazurate caramel - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg. Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de caramel. Informatiile prezentate pe acest site a..
Arahide glazurate caramel - 500 g
Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de caramel. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a pr..
Arahide glazurate fructe asortate - 1 kg
Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de fructe. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a pre..
Arahide glazurate fructe asortate - 500 g
Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de fructe. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a pre..
Arahide glazurate vanilie - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg.  Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de vanilie. Informatiile prezentate pe acest ..
Arahide glazurate vanilie - 500 g
Arahide atent selectionate, decojite si prajite invelite in glazura din sirop de zahar cu aroma de vanilie. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a pr..
Arahide in ciocolata BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: arahide 50%, ciocolata lapte 48% (zahar brun din trestie de zahar, unt cacao, lapte praf, masa cacao. In..
Arahide in ciocolata BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Produsul este certificat BIO. In plus, trebuie sa stiti ca un produs certificat BIO  inseamna sanatate, este certificat faptul ca nu au fost folo..
Banana chips in ciocolata alba BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO.Banana este gustoasa, sanatoasa si este mai mult decat un fruct exotic, bogat in amidon, si cu o biochimie complexa, mai are..
Ciocolata alba cu mango, cocos si iaurt (tableta) BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau v..
Ciocolata cu lapte & cacao - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Ingrediente: zahar, masa cacao, lapte praf integral, cacao pudra, zer praf, emulsificator (lecitina de soia). Total continut cacao solida: 34.2%Ban..
Ciocolata lapte (tableta) BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau v..
Ciocolata lapte BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: zahar brun din trestie de zahar (43.50%), unt cacao (24%), lapte praf integral (19%), masa cacao (12.50%), ..
Ciocolata lapte BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: zahar brun din trestie de zahar (43.50%), unt cacao (24%), lapte praf integral (19%), masa cacao (12.50%), ..
Ciocolata neagra (85% cacao) (tableta) BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: masa cacao*, unt cacao*, zahar brun din trestie de zahar*. Continut cacao: 85%. *din agricultura ecol..
Drajeuri asortate (mari) - 80 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 80 g. Rahat folosit in afara de consum şi pentru diferite umpluturi şi patiserie (cozonac, checuri, etc.). Informatiile prezentate pe acest site au scop e..
Drajeuri cacao - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg. Drajeuri sub forma de bilute. Ingrediente: zahar, sirop de zahar, glucoza si cacao. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu tr..
Drajeuri fructe asortate - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg. Drajeuri sub forma de bilute. Ingrediente: zahar, sirop de zahar, glucoza si aroma de fructe. Informatiile prezentate pe acest site au scop educati..
Guma mestecat mastic Chios - 13 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 13 g.Guma Chios Mastic este o rasinoasa ce provine din tulpina plantei Pistacia lentiscus var. chia cv. Anacardiaceae, care este in principiu cultivata pe insul..
Drajeuri asortate (ornamente) - 50 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 50 g. Drajeuri asortate, perfecte pentru toate tipurile de decorare, ornamente tort sau prajituri. Ornamentele sunt minidrajeuri multicolore folosite pe..
Jeleuri animalute BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO. Ingrediente: sirop porumb*, zahar brun din trestie de zahar (nerafinat)*, suc concentrat de fructe* 1.84% (lamaie* 0,46%..
Afişare 1 - 24 din 38 (2 pagini)