Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Arahide in ciocolata BIO - 100 g
Produsul este certificat BIO. Ingrediente: arahide 50%, ciocolata lapte 48% (zahar brun din trestie de zahar, unt cacao, lapte praf, masa cacao. Informatiile prezentate pe acest site au scop edu..
Banana chips in ciocolata alba BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Banana este gustoasa, sanatoasa si este mai mult decat un fruct exotic, bogat in amidon, si cu o biochimie complexa, mai are si numeroase proprietati farmacologice act..
Bautura instant din orz (Orzobon) BIO - 120 g
Produsul certificat BIO. Ingrediente: *orz prajit solubil. *agricultura organica O alternativa a cafelei clasice, cafeaua din orz este recunoscuta pentru intarirea sistemului imunitar, si nu ..
Cafea Arabica BIO - 250 g
Produsul certificat BIO. Ingrediente: cafea arabica 100% organica. Cafeaua pentru mocca este o cafea arabica macinata cu aroma intensa si gust deosebit. Aceasta cafea macinata speciala, cu ..
Cafea greceasca cu mastic MEDITERRA - 100 g
Masticul este un produs natural unic, cu multe proprietati benefice și utilizări variate, cunoscute inca din antichitate. Astăzi este folosit în domeniul farmaceutic, cosmetic și industria parfumurilo..
Cafea instant Columbia arabica BIO - 100 g
Produsul este certificat bio. Cafea arabica pura, cultivata in nordul Columbiei, la 1000-1800 m deasupra nivelului marii, aceasta cafea dezvolta arome de fructe. Informatiile prezentate pe acest..
Cafea verde macinata BIO - 230 g
Produsul este certificat bio. Cafeaua verde este cafeaua cruda, neprajita si neprocesata, neprelucrata termic, avand gust de cafea, dar aroma este mult mai intensa, bautura din cafeaua verde ma..
Cicoare BIO - 500 g
Produsul certificat BIO. Ingrediente: *radacina cicoare. *agricultura organica Poate contine urme de gluten.  Are un efect benefic asupra sistemului nervos, stimuland puterea de conce..
Ciocolata alba cu bautura soia BIO (fara gluten) - 50 g
Produsul este certificat BIO. Continu cacao: minimum 45%. Ingrediente: unt cacao*, zahar brun din trestie de zahar*, pudra soia*, emulsificatori: lecitina soia, aroma vanilie *agricultura org..
Ciocolata alba cu mango, cocos si iaurt (tableta) BIO - 100 g
Produsul este certificat BIO. Ingrediente: unt de cacao *, zahar brut din trestie de zahar *, pudra de lapte praf *, lapte praf degresat * 7%, bucati de mango * 5%, fulgi de cocos * (toca..
Ciocolata calda instant - 700 g
Produs delicios obtinut din materii prime de calitate extra, energizant, foarte usor de preparat, cu aroma fina de vanilie si gust catifelat.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si..
Ciocolata cu bautura soia BIO (fara gluten) - 50 g
Produsul este certificat BIO. Continut cacao: minimum 50%. Ingrediente: zahar brun din trestie de zahar*, unt cacao*, boabe cacao*, pudra soia*, emulsificatori: lecitina soia, aroma vanilie. ..
Ciocolata lapte (tableta) BIO - 100 g
Produsul este certificat BIO. Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar *, unt de cacao *, lapte praf integral *, masa de cacao *, praf de smantana *, lapte praf degresat *, extract de vani..
Ciocolata lapte BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Ingrediente: zahar brun din trestie de zahar (43.50%), unt cacao (24%), lapte praf integral (19%), masa cacao (12.50%), lecitina soia. Informatiile prezentate pe ac..
Ciocolata neagra (85% cacao) (tableta) BIO - 100 g
Produsul este certificat BIO. Ingrediente: masa cacao*, unt cacao*, zahar brun din trestie de zahar*. Continut cacao: 85%. *din agricultura ecologica controlata Poate contine urme de fruct..
Ciocolata neagra BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Ingrediente: masa cacao, zahar brun din trestie de zahar, unt cacao, lecitina de soia. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite..
Stafide in ciocolata BIO - 100 g
Produsul este certificat BIO. Stafidele reprezinta o sursa naturala de zahar, aceasta sursa de energie este incarcata cu nutrienti si impachetata in fibre. Sunt o sursa sigura de vitamina A, C, pot..
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)