Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Acid folic - 30 capsule
30 capsule vegetale a 380 mgAportul suplimentar de acid folic crește nivelul de acid folic la femei în perioada de sarcinăCantitatea scăzută de acid folic matern este un factor de risc în dezvoltarea ..
Armurariu (Milk Thistle) 500 mg - 90 capsule
Protectie hepaticaCalitatile cu adevarat remarcabile ale fructelor (semintelor) acestei plante sunt acelea prin care principiile ei active ajuta din plin la regenerarea celulei hepatice, in ciroze, in..
Ashwagandha (antistres natural) (fara gluten) BIO - 60 cps
Caracteristici60 capsuleORGANIC INDIA Ashwagandha, Antistres Natural este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stadiu ..
B Complex vitamine - 60 capsule
Contribuie la reducerea oboselii şi a stresului.Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar.Ingrediente/capsula:-drojdie de bere 326,4 mg -extract de germeni de grâu (Tritici fructus ger..
Betacaroten natural 25.000UI - 100 capsule gelatinoase
Betacarotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar. Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoprote..
Biomicin - 15 capsule
Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienţă în 80% din cazuri.Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea veget..
Biomicin forte - 15 capsule
Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienţă în 98% din cazuri.Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea veget..
Biosept - 30 capsule
Remediu natural antiviral şi antiinflamator pentru infecţii respiratorii virale însoţite de strănut, secreţii nazale apoase, durere în gât. Evaluarea eficienţei produsului a demonstrat că tratamentul ..
Bowelcare (tranzit intestinal) BIO - 60 cps
Caracteristici60 capsuleORGANIC INDIA Bowelcare Tranzit Intestinal, Combate Balonarea este 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun ..
Brahmi-gotu kola (pt creier si sistemul nervos, deficit de atentie) (fara gluten) BIO - 60 cps
Caracteristici60 capsuleORGANIC INDIA Brahmi~Gotu Kola, Pentru Creier & Sistemul Nervos si Deficit de Atentie este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu ..
Calciu-Magneziu cu Zinc - 100 comprimate
Formula calciu-magneziu-zinc este esentiala pentru un sistem nervos puternic si relaxat. Actionand impreuna, cele trei elemente mentin buna functionare a inimii si circulatiei, elimina nervozitatea si..
Capsule din samburi de struguri (Resveratrol) 400 mg - 90 capsule
Utilizat pentru efectul sau puternic antioxidant (mai activ decat vit.C si E), capsulele de samburi de struguri contin un complex de substante (bioflavonoide) exprimate in picnogenoli. Eficient pentru..
Cardiolic (Q10, Omega-3, L-Carnitina, usturoi) - 60 capsule
Este compus din 4 elemente esentiale, fiecare contribuind la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului sanguin. Fiecare capsula Cardiolic contine in cantitati mari Omega3, Coenzima Q10, extract de u..
Ceai digestiv Tulsi (Busuioc Sfant) Tummy cu ghimbir (plicuri) (fara gluten) BIO - 32.4 g
Caracteristici32,4g, 18 plicuri pentru infuzieORGANIC INDIA Ceai Digestiv Tulsi (Busuioc Sfant) Tummy cu Ghimbir, Plante Savuroase si Condimente este un produs natural, 100% Certificat Organic si nu c..
Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) cu lamaie si ghimbir (fara gluten) BIO - 100 g
Caracteristici100g, 50 portiiORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) cu Lamaie si Ghimbir, Antistres Natural & Reinsufletire este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modific..
Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) cu lamaie si ghimbir (plicuri) (fara gluten) BIO - 36 g
Caracteristici36g, 18 plicuri pentru infuzieORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) cu Lamaie si Ghimbir, Antistres Natural & Reinsufletire este un produs 100% Certificat Organic si nu contine or..
Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) ghimbir (plicuri) (fara gluten) BIO - 31.3 g
Caracteristici31,3g, 18 plicuri infuzieORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) Ghimbir, Antistres Natural si Revigorant este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genet..
Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) original (fara gluten) BIO - 100 g
Caracteristici100g, 50 portiiORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) Original, Antistres Natural & Energizant este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu..
Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) original (plicuri) (fara gluten) BIO - 32.4 g
Caracteristici32,4g, 18 plicuri pentru infuzieORGANIC INDIA Ceai Tulsi (Busuioc Sfant) Original, Antistres Natural & Energizant este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modif..
Ceai Tulsi Lax (busuioc sfant) (plicuri) (fara gluten) BIO - 32.4 g
Caracteristici32,4g, 18 plicuri pentru infuzieORGANIC INDIA Ceai Tulsi Lax (Busuioc Sfant), Laxativ Natural Bland si Eficient este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate ..
Ceai Tulsi sleep cu plante relaxante, reconfortante (plicuri) (fara gluten) BIO - 32.4 g
Caracteristici32,4g, 18 plicuri pentru infuzieORGANIC INDIA Ceai Tulsi Sleep cu Plante Relaxante, Reconfortante, Somn Calm, Odihnitor este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme mod..
Ceai verde Tulsi (busuioc sfant) (fara gluten) BIO - 100 g
Caracteristici100g, 50 portiiORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc Sfant) Ceai Verde, Antistres Natural & Vitalizant este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu co..
Ceai verde Tulsi (busuioc sfant) (plicuri) (fara gluten) BIO - 32.4 g
Caracteristici34,2g, 18 plicuri pentru infuzieORGANIC INDIA Ceai Verde Tulsi (Busuioc Sfant), Antistres Natural & Vitalizant este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modifica..
Circulatie cerebrala si memorie - 63 capsule
63 capsule a 350 mgFavorizează circulaţia sângelui la nivel cerebral.Susţine o memorie bună.INGREDIENTE/CAPSULĂ:-frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg-frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70..
Afişare 1 - 24 din 93 (4 pagini)