Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Acidophilus 1 miliard - 60 capsule
Contribuie la menţinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimină toxinele din organism.Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generarea vitaminelor B, protejează împotri..
Armurariu (Milk Thistle) 500 mg - 90 capsule
Protecție hepaticăCalităţile cu adevărat remarcabile ale fructelor (seminţelor) acestei plante sunt acelea prin care principiile ei active ajută din plin la regenerarea celulei hepatice, în ciroze, in..
Calciu-Magneziu cu Zinc - 100 comprimate
Formula calciu-magneziu-zinc este esențială pentru un sistem nervos puternic și relaxat. Acționând împreună, cele trei elemente mențin buna funcționare a inimii și circulației, elimină nervozitatea și..
Capsule din samburi de struguri (Resveratrol) 400 mg - 90 capsule
Utilizat pentru efectul său puternic antioxidant (mai activ decât vit.C şi E), capsulele de sâmburi de struguri conţin un complex de substanţe (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli. Eficient pentru..
Cardiolic (Q10, Omega-3, L-Carnitina, usturoi) - 60 capsule
Este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de u..
Chlorella 100% 500 mg - 200 comprimate
Chlorella creşte în apele dulci din sud-estul Asiei şi din Australia, această specie de algă fiind o adevărată forţă a naturii datorită conţinutului foarte mare de clorofilă (cel mai mare din regnul v..
Coenzima Q10 60 mg - 60 capsule gelatinoase
Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Putem să amânăm procesul de îmbătrânire prin adoptarea unei diete bogate în coenzima Q10 şi prin suplimentarea acestui antioxidant miraculos...
Complex Mega B-50 - 60 comprimate
Un complex de vitamine B, care conține toate vitaminele din grupa B, necesare corpului uman.Vitamina B1 este cunoscută și sub denumirea de “vitamina performanței intelectuale”, deoarece asigură c..
Curcuma (Turmeric) 720 mg - 60 capsule
În sprijinul articulațiilor, antiinflamatorCurcuma poate fi folosita în tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie, balonare, dispepsie. Această plantă poate fi benefică de asemenea p..
Echinacea 400 mg - 100 capsule
Echinacea sporește abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile și de a activa alte răspunsuri și reacții de imunizare a organismului.Conform unei metaanalize publicate în pre..
Extract de Ginkgo Biloba 120 mg cu absorbtie indelungata - 60 capsule
În China antică Ginko mai era numit și "arborele memoriei", folosit în medicina tradițională deoarece compușii din frunzele sale îmbunătățeau activitatea creierului.Ginkgo Biloba uimește mai întâi pri..
Extract de Palmier Pitic (Saw Palmetto) 540 mg - 90 capsule
EXTRACT DE PALMIER PITIC 540 MGSupliment alimentarNotificare: SNPMAPS 7296/2012 INGREDIENT ACTIVCANTITATE%VNRExtract de palmier pitic 540mg*****Ingrediente: extract din fructe de Palmier - p..
Extract de usturoi (Garlic) 1000 mg - 90 capsule gelatinoase
Pe langă rolul deosebit pe care îl are în buna funcţionare a sistemului cardiovascular, usturoiul posedă un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiei şi oferă protecţie împotriva age..
Fier cu vitaminele B şi C - 100 comprimate
Este un compus indispensabil organismului, care intervine în numeroase reacții chimice și permite îndeosebi transportul oxigenului prin hemoglobina globulelor roșii.Transportă diverse substanțe chimic..
Formula pentru par, piele si unghii - 30 comprimate
Un supliment special pentru întărirea unghiilor, frumusețea pielii și a părului.Produsul are un efect benefic asupra pielii, părului și a unghiilor.FORMULĂ PĂR, PIELE, ȘI UNGHIISupliment alimenta..
Ghimbir 540 mg - 100 capsule
Principiile active din rădăcina de ghimbir au proprietăți antiemetice, antivertiginoase, carminative, stimulează secreția de salivă și sucuri digestive, eliminarea apei.Ghimbirul conține ulei volatil,..
Ginseng Korean 400 mg - 90 capsule
Prezintă efecte antiinflamatorii, antioxidante şi stimulează sistemul imunitar, mărind rezistenţa corpului la infecţii.Ginsengul este considerat în orientul îndepărtat, ca rădăcina vieţii. Cei din Chi..
Gymnema sylvestre 400 mg - 90 comprimate
Pentru reglarea glicemieiGymnema Sylvestre este cunoscută în lume ca distrugătorul de zahăr, deoarece în vremurile antice medicii ayurvedici au sesizat că frunza plantei estompează gustul zahărului, r..
Sea Kelp (alga marina) - 90 comprimate
Alga marină conține peste 60 de elemente și minerale care sunt prezente în mări şi este cel mai natural oligoelement din lume.KELP este o algă marină care trăieşte în principal pe coastele Norvegiei ș..
L-carnitina 500 mg - 100 comprimate
L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor, eliberarea de energie şi îmbunătăţeşte rezistenţa muşchilor la efort.L-Carnitina este astăzi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atât ..
Lecitina 1200 mg - 100 capsule gelatinoase
Lecitina este un antioxidant natural, cu efecte benefice asupra sistemului nervos. Intră în compoziția membranelor celulare care se găsesc la toate nivelurile în organism. Protejează membranele celula..
Maca 500 mg - 90 capsule
Cercetările recente au arătat că alcaloizii din rădăcină exercită un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producând astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietăţi fac din Maca un s..
MagneTrio (Magneziu, vitamina K2, vitamina D3) - 30 capsule
Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvoltarea și întărirea oaselor.Într-o singură capsulă oferă, în cea mai bună calitate şi cantite maximă, următoare..
Melatonina 5 mg - 60 comprimate
Melatonina este un somnifer natural. Spre deosebire de somniferele clasice, melatonina creează un somn natural, de durată, ajutându-vă să vă treziți odihnit și înviorat.Există foarte multe motive pent..
Afişare 1 - 24 din 50 (3 pagini)