Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Ienibahar boabe - 100 g

Ienibahar boabe - 100 g
Ienibahar boabe - 100 g
Ienibahar boabe - 100 g
Ienibahar boabe - 100 g
Ienibahar boabe - 100 g
4,00 Ron
Fără TVA: 3,67 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Desi la noi este folosit cu precadere la prepararea muraturilor, ienibaharul este un condiment extraordinar de versatil si ofertant.

Ienibaharul este folosit ca mirodenie in bucatarie, avand un gust iute si aromat, o combinatie intre cuisoare, nucsoara si scortisoara.

Cu o aroma dulce, dar un gust picant,denumit de chinezi piperul cu o suta de arome, ienibaharul este un condiment deosebit, care merita un loc de cinste pe raftul nostru de condimente. Poate insoti fripturi, orez, deserturi, mancaruri sud-americane, poate transforma un pui la cuptor in ceva deosebit si exotic.

Aroma lui este desavarsita atunci cand este proaspat macinat sau zdrobit.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Saramură de știucă

Ingrediente:

1 ştiucă

2 roșii

4 căței usturoi

2-3 foi dafin

5-6 boabe ienibahar

10-12 boabe piper

1 ardei iute

1 lingură cimbru

sare

Mod de preparare:

Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine.

Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele 2 roșii și se introduce la cuptor, la grill.

Se menține aproximativ 20 minute pe fiecare parte.

Într-o oală cu apă adusă la fierbere se adaugă cimbru, foi de dafin, ardei iute, ienibahar, piper boabe, usturoi și sare.

Se adaugă și roșiile coapte la cuptor și se dă amestecul în câteva clocote.

Știuca preparată se transferă într-un alt vas.

Peste știucă se adaugă supa condimentată.

Se poate servi atât cald cât și rece.

Pofta buna!


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri