Driedfruits
Cosul tau

Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 27.11 - 02.12 se vor livra incepand cu data de 03.12. Va multumim!

Ghimbir confiat cuburi - 500 g

Ghimbir confiat cuburi - 500 g
Ghimbir confiat cuburi - 500 g
Ghimbir confiat cuburi - 500 g
Ghimbir confiat cuburi - 500 g
Ghimbir confiat cuburi - 500 g
15,30 Ron
Fără TVA: 14,04 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Produsul este confiat, adaos zahar trestie.

Ghimbirul este foarte bun in combaterea raului de masina si a gretei, fiind si un calmant de nadejde in cazul artritei. Ghimbirul poate impiedica si aparitia cheagurilor, subtiind sangele, asa ca daca tocmai ai suferit o operatie sau iei aspirina ar trebui sa vorbesti intai cu medicul, apoi sa consumi aceasta mirodenie.  Adauga ghimbir peste legume precum morcovii sau cartofii copti.

Beneficiile pentru sanatate ale ghimbir includ urmatoarele:

  • Cure probleme stomacale
  • Reduce riscul de boli cardiovasculare
  • Reduce problemele respiratorii
  • Reduce inflamatia si durerea
  • Intoxicatie alimentara cure
  • Reduce greata si varsaturi
  • Amelioreaza presiunea ridicata a sangelui
  • Reduce LDL (rau) cholesterol
  • Reduce stresul
  • Culoarea parului
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Sos de ghimbir confiat cu vanilie

Ingrediente:

100 g zahar (sau 100 g miere)

100 ml apa

30-35 g ghimbir curatat

½ baton de vanilie

optional: o lamaie (coaja rasa + zeama)

Mod de preparare:

Pentru  a prepara acest sos de ghimbir confiat se face mai intai un sirop. 

Eu am folosit zahar, insa se poate folosi si miere. Se pune pe foc apa cu zaharul (mierea) si se lasa la foc mic pana se dizolva zaharul. Se adauga semintele dintr-o jumatate de pastaie de vanilie, care se scot cu cutitul din pastaia taiata in doua bucati, pe lung si se adauga si pastaile.

Se pune la fiert si cand da in clocot se adauga si ghimbirul.

Sosul de ghimbir confiat se lasa sa scada pana devine cleios, respectiv se formeaza siropul de zahar. Siropul trebuie sa fie ingrosat dar nu are voie sa se zahariseasca. Tineti cont de faptul ca dupa ce se raceste sosul se mai ingroasa. 

Daca doriti puteti adauga si zeama si coaja rasa de lamaie (cat inca fierbe).

Obtinem astfel un sos de ghimbir confiat, puternic aromat. Se simte extrem de intens vanilia iar ghimbirul este usor iute dar nu intr-un mod agresiv, pentru ca ras pe razatoare devine mult mai fin.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri