Driedfruits
Cosul tau

Fructoza - 500 g

Fructoza - 500 g
Fructoza - 500 g
Fructoza - 500 g
Fructoza - 500 g
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

Granulatie 700 (mare).

Este obtinuta din porumb.

Fructoza poate fi folosita in prepararea dulciurilor de casa fie ca sunt puse la cuptor, sunt raw vegane sau intra la congelator. Fructoza este mai dulce decat zaharul (la acelasi numar de calorii) si de aceea poate fi folosita in cantitati mai mici decat in cazul zaharului pentru a indulci mancarea si bauturile.

Deoarece fructoza caramelizeazǎ mai repede decat zahǎrul, produsele cu fructozǎ, coapte, necesitǎ o temperaturǎ de coacere mai scǎzutǎ, dar un timpul mai lung decat in cazul produselor cu zahǎr. Prǎjiturile astfel obtinute isi mentin frǎgezimea timp mai indelungat. Fructoza este tolerata si de persoanele cu diabet zaharat echilibrat, in cadrul unui plan de regim, sub supravegherea medicului.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.


Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Gem de fructoză cu lămâi și piersici

Ingrediente:

Ripe piersici - 4 kg,

Lămâi cu coaja subțire - 4 buc.

Fructoza - 500 gr.

Mod de preparare:

Tăiați piersicile în bucăți mari, eliberându-le din semințe.

Zdrobiți lămâi în sectoare mici, îndepărtați miezurile de culoare albă.

Se amestecă lămâi și piersici, se acoperă jumătate din fructoza disponibilă și se lasă peste noapte sub capac.

Gatiti gemul dimineata la foc mediu. După fierberea și îndepărtarea spumei, se fierbe încă 5 minute. Răciți gemul timp de 5 ore.

Se adaugă restul de fructoză și se fierbe din nou. După 5 ore, repetați procesul.

Aduceți gemul la fiert, apoi turnați în borcane sterilizate.

Pofta buna!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri