Driedfruits
Cosul tau


Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g

Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
Nou Ecologic
Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
Fasole colorata (stacojie) Grecia BIO Driedfruits - 500 g
22,00 Ron
Fără TVA: 20,95 Ron
  • Stock: În Stoc
 Cocktail fructe 100 g + Nucsoara pudra 20 g - la comenzi peste 150 lei
 Cocktail fructe 100 g x 2 + Nucsoara pudra 20 g x 2 - la peste 300 lei
 Discount de 5% la comenzile peste 1000 lei. Cod cupon DISC5 (*valabil pana pe 31 August)
 *Codurile de reducere si pachetele cadou nu se cumuleaza

 Produs certificat bio.

 Consumul de fasole ofera multiple beneficii organismului uman. Este săracă în grăsimi și plină de nutrienți, vitamine și minerale. Poate fi consumată într-o varietate de rețete culinare, deoarece este bogată în fibre solubile și insolubile.

 Alte beneficii ale consumului de fasole

  • Furnizează energie organismului;
  • Este bogată în vitamine și minerale;
  • Micșorează riscul de cancer la colon;
  • Întărește sistemul imunitar;
  • Ajută la detoxifierea organismului;
  • Normalizează sistemul nervos și metabolismul;
  • Elimină oboseala cronică;
  • Întărește oasele, unghiile și părul;
  • Accelerează procesele de recuperare.


 În Mexic, fasolea colorata (scarlet runner beans) este cunoscută sub denumirea de „fasole ayocote” și este adesea servită într-un sos de chilly profund aromat - bobul fiind completarea perfecta pentru bogăția sosului. Încercați acest amestec de fasole și chilly ca umplutură vegetariană de taco sau puneți-l cu lingura peste orez pentru un fel de mâncare vegetarian complet.


Pentru a fi mai usor de gatit, fasolea se poate hidrata inainte de utilizare. În caz contrar, timpul de gătire va fi mai lung, iar rețeta nu va avea aceeași consistență.

Pentru fiecare kilogram de fasole uscată, se adaugă 10 cești de apă fierbinte. După ce boabele au fost puse la înmuiat, acestea își dublează volumul.

A doua etapă constă în fierberea boabelor de fasole timp de 2-3 minute, după care se acoperă cu un capac și se mai lasă la hidratat cel puțin o oră (sau se fierb in 2-3 ape). Se aruncă apa, iar fasolea poate fi gătită.


  În ciuda beneficiilor majore pentru sănătate, este recomandat consumul moderat de fasole. În caz contrar, consumul în exces poate avea efecte secundare precum: creșterea formării de gaze în intestine, senzația de greutate în stomac.


Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale  produselor  achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri