Driedfruits
Cosul tau

Faina migdale extra fina - 500 g

Faina migdale extra fina - 500 g
Faina migdale extra fina - 500 g
-24 %
Faina migdale extra fina - 500 g
Faina migdale extra fina - 500 g
Faina migdale extra fina - 500 g
26,20 Ron
34,40 Ron

Economisesti: 8,20 Ron

Fără TVA: 24,04 Ron
  • Stock: În Stoc
 TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
 CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!

PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 !

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude. 

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Briosa cu fructe de padure

Doua linguri de faina de cocos

96 grame de faina de migdale

O lingurita de praf de copt

Un varf de sare

56 grame de ulei de cocos sau unt simplu topit

Trei linguri de miere

Trei oua mari

O lingura de vanilie

Doua linguri de iaurt grecesc

90 grame de fructe de padure proaspete, spalate si uscate

O lingurita de faina de cocos. 

Modul de preparare este simplu, pornind de la strangerea tuturor ingredientelor pe masa si preincalzirea cuptorului la 170 grade Celsius. Iei o tava pentru briose cu opt gauri si le tapetezi cu hartie de copt sau forme pentru prajituri. 

Intr-un bol amesteci ingredientele uscate si le lasi deoparte, intr-un al doilea bol amestecand uleiul de cocos, ouale, mierea, vanilia si iaurtul. 

Apoi, adaugi ingredientele uscate peste cele umede si amesteci pana obtii un aluat omogen. 

In bolul gol pui fructele de padure spalate si uscate si lingura de faina de cocos si le amesteci incet pentru a fi acoperite de aceasta. Incorporezi fructele in aluat, avand grija sa nu amesteci prea mult, deoarece poti da o textura neplacuta prajiturii. 

Imparti aluatul in cupele tavei si le pui la copt pentru pana la 18 minute, verificand cu scobitoarea spre a te asigura ca sunt bine facute. 

Le scoti din cuptor, le lasi sa se raceasca si sunt gata de servit.

    Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

    Spune-ţi opinia

    Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
    Etichete: Faina de migdale
    Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri