Cele mai vizualizate
Sortare după:
Produse pe pagină:
Alge Nori (pt sushi) - 18 g
Nori este o alga relativ mica, dar cu multe straturi. Aceasta varianta este nemaruntita, pentru sushi. Este bogata in proteine, vitamina A si B12. Ideala a se consuma raw.Mod de preparare:-crude (raw)..
Alge Sea spaghetti BIO - 25 g
Produsul este certificat BIO.Algele marine sea spaghetti sunt inlocuitorul perfect al spaghetelor pentru cei care apreciaza algele marine. Pot avea un gust de peste sarat, este indicat sa le spalati b..
Faina castane BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Faina de castane este o faina dulce de culoare brun deschis, obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m. Est..
Faina cocos BIO - 150 g
Produs certificat BIO. Faina de cocos este obtinut din pulpa proaspata de cocos, provenita din culturi organice- fara a utiliza la cultivare si la prelucrare produse chimice. Pulpa de cocos, dup..
Faina de Einkorn BIO - 500 g
Produs certificat bio.Gust aromat și aromă ușor dulce.Ideala pentru fabricarea de paste de toate felurile și pentru legarea supei și a sosurilor.Rețineți că făina și aluatul nu sunt destinate consumul..
Faina de Emmer BIO - 500 g
Produs certificat bio.Ideal pentru coacerea pâinii și pentru mâncărurile de orice fel.Gust aromat și aromă savuroasă.Rețineți că făina și aluatul nu sunt destinate consumului brut și trebuie întotdeau..
Faina de fasole neagra BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Fiind un remediu natural pentru remedierea glicemiei, foarte multe persoane au folosit-o in acest scop. Regleaza nivelul de zahăr din sange, și în consecinta, unii chi..
Faina de linte verde BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Lintea este o planta originara din Orientul Apropiat si a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizata in alimentatie, inca din Neolitic.Ofera ..
Faina de lupin BIO - 100 g
Produsul este certificat BIO. Faina de lupin este o sursa de proteine de cea mai buna calitate. Cu peste 39% proteine si 32% fibre, faina de boabe de lupin bio poate fi incadrata alaturi de cele de..
Faina de porumb BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO.  Este o faina de porumb bio perfecta pentru a prepara tacos, clatite si chiar pentru prepararea pestelui.• Furnizeaza organismului substante nutritive indisponibi..
Faina de secara salbatica BIO - 500 g
Produs certificat bio.Făină potrivită pentru pâine închisă și tare și produse de panificație.Cerealele de Waldstauden sunt un boabe relativ mici, dar foarte puternice.Rețineți că făina și aluatul nu s..
Faina de sorg BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Cu un continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.Sorgul ( Sorghum vulgare L. ) ..
Faina de Teff BIO - 200 g
Produsul este certificat BIO. Faina de teff este un aliment integral fără gluten ce provine din boabele teff asemănătoare cu grâul nostru sau cu boabele de mei. Faina teff are un gust plăcut, dens,..
Faina grau tip 550 Germania BIO - 1 kg
Produs ceretificat BIO. Faina tip 550 se utilizeaza la prepararea de aluaturi si prajituri bine crescute si la produse fine de patiserie. Este considerata alimentul cel mai valoros din ind..
Faina integrala de secara 1150 - 1 kg
Aromă plină, consistentă și gust consistent.Ideal pentru prepararea pâinilor de secară și de secară.Recomandăm tipul de făină de secară 1150 pentru turtă dulce, pâine amestecată, pâine de secară și pâ..
Faina integrala grau Germania BIO - 1 kg
Produsul este certificat BIO. Graul constituie baza unei alimentatii naturale, fiind practic indicat in toate afectiunile cronice, degenerative, in toate tulburarile vegetative, sterilitate, af..
Faina migdale extra fina - 250 g
Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude.  Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consum..
Faina migdale extra fina - 500 g
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 !Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude.  Delicioase si hranitoare, migdalele reprezint..
Faina naut (fara gluten) BIO - 375 g
Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Faina de naut inlocuieste cu succes orice tip de faina – de la cea alba, de care fugim toate, si pana la cea integrala. Poate fi adaugata in aproape orice fel de ..
Faina naut BIO - 200 g
Produs certificat BIO. Faina de naut inlocuieste cu succes orice tip de faina – de la cea alba, de care fugim toate, si pana la cea integrala. Poate fi adaugata in aproape orice fel de preparat, de..
Faina orez BIO - 500 g
Produs certificat BIO.Este o faina care in mod natural nu contine gluten si grau, are o aroma simpla, culoare cremoasa si este usor digerabila. Faina de orez poate fi folosita la prepararea budincilor..
Faina porumb (fara gluten) BIO - 375 g
Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Porumbul din care se face celebra mamaliga este incarcat cu multiple vitamine – A, B, C si E, dar si minerale – potasiu, magneziu si fier. Cel mai impresion..
Faina soia - 500 g
Este degresata. Faina de soia este obtinuta prin macinarea boabelor galbene de soia. Ea are o capacitate mai mare de absortie a apei decat faina de grau. Faina de soia, se foloseste in combinatie c..
Faina tip 630 grau spelt Germania BIO - 1 kg
Produsul este BIO. Faina tip 630 obtinuta din grau spelta cultivat in conditii ecologice. Graul spelta, comparativ cu graul obisnuit, are un continut mai ridicat de proteine, in acelas..
Afişare 1 - 24 din 51 (3 pagini)