Viziteaza site-ul Driedfruits.ro pe ShopMania
Sortare după:
Produse pe pagină:
Faina castane BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produsul este certificat BIO. Făina de castane este o făină dulce de culoare brun deschis, obținută prin uscarea și măcinarea fină a castanelor comest..
Faina cocos BIO - 150 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 150 g. Făina de cocos este obţinut din pulpă proaspătă de cocos, provenită din culturi organice- fără a utiliza la cultivare şi la prelucrare produse chimic..
Faina de guar BIO - 100 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 100 g. Produsul este certificat BIO. Faina obtinuta din boabele de guar se utilizeaza la retetele culinare traditionale, pentru prepararea unor sosuri deoseb..
Faina grau tip 550 Germania BIO - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg.  Produsul este BIO. Faina tip 550 se utilizeaza la prepararea de aluaturi si prajituri bine crescute si la produse fine de patiserie. Ce be..
Faina hrisca (fara gluten) BIO - 375 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 375 g. Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Faina de hrisca are continut crescut de niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina. Nu lipsesc nici mineralele: zi..
Faina hrisca BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO. Faina de hrisca are continut crescut de niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina. Nu lipsesc nici mineralele: zinc, fier si ..
Faina in BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO. Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern, cat si extern, calmante si stimulente ale regenera..
Faina integrala grau Germania BIO - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg Produsul este certificat BIO. Graul constituie baza unei alimentatii naturale, fiind practic indicat in toate afectiunile cronice, degenerative, in ..
Faina mei BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO. Meiul este o cereala ce isi are originea in Asia si Africa.  Meiul este o alta cereala pentru cei care sufera de boala ..
Faina naut (fara gluten) BIO - 375 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 375 g. Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Faina de naut inlocuieste cu succes orice tip de faina – de la cea alba, de care fugim toate, si pana la cea integr..
Faina naut BIO - 200 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 200 g. Produs certificat BIO. Faina de naut inlocuieste cu succes orice tip de faina – de la cea alba, de care fugim toate, si pana la cea integrala. P..
Faina orez integral (fara gluten) BIO - 375 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 375 g. Produs certificat BIO.FARA GLUTEN.Orezul nu contine gluten, fiind un aliment versatil si de benefic. Faina de orez contine minerale (zinc, magneziu, sele..
Faina porumb (fara gluten) BIO - 375 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 375 g. Produs certificat BIO.FARA GLUTEN. Porumbul din care se face celebra mămăligă este încărcat cu multiple vitamine – A, B, C şi E, dar şi minerale –..
Faina secara tip 997 Germania BIO - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg. Produsul este certificat BIO. Are proprietăţi diferite de făina din grâu la coacere, aceasta se explică prin faptul că moleculele de gluten, ..
Faina soia - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Este degresata. Faina de soia este obtinuta prin macinarea boabelor galbene de soia. Ea are o capacitate mai mare de absortie a apei decat faina de..
Faina tip 630 grau spelt Germania BIO - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg.  Produsul este BIO. Faina tip 630 obtinuta din grau spelta cultivat in conditii ecologice. Graul spelta, comparativ cu graul obisnuit, are..
Gris din grau dur BIO - 1 kg
Pretul afisat este pentru cantitatea de 1 kg.  Produsul este BIO. Ingrediente: gris din grau dur organic Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pe..
Paste integrale spirale (spelt) BIO - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Produsul este certificat BIO. Paste obtinute din 100% faina integrala organica din grau spelt. Spre deosebire de grau aceasta ramane dupa recolt..
Paste integrale spirale BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g Produsul este certificat BIO. Faina folosita la aceste paste fainoase este integrala, organica, contine intreg bobul de grau si pastreaza toate compone..
Spaghetti din hrisca (fara gluten) BIO - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Produsul este certificat BIO.Fara gluten. Ingrediente: faina hrisca * 99%, emulsificator: lecitina floarea soarelui.*= din agricultura ecologicaHrişca..
Spaghetti din orez integral (fara gluten) BIO - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Produsul este certificat BIO. Fara gluten.Ingrediente: faina integrala de orez din agricultura ecologica, apaNumeroasele beneficii ale orezului pot fi gă..
Spaghetti din porumb (fara gluten) BIO - 500 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 500 g. Produsul este certificat BIO.Ingrediente: faina porumb*, apa.*= din agricultura ecologica.Cu un continut simplu, din faina de porumb si apa, aceste paste..
Spaghetti din quinoa, porumb si orez (fara gluten) BIO - 250 g
Pretul afisat este pentru cantitatea de 250 g. Produsul este certificat BIO. Fara Gluten. Ingrediente: faina porumb*, faina orez*, faina quinoa*, emulsificator: lecitina floarea soarelui.*= din agr..
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)