Driedfruits
Cosul tau

Termeni si conditii concursuri

Termeni si conditii concurs electrocasnice (01.10.2018 - 31.10.2018)

Acesti termeni si conditii reprezinta regulile ('Regulile') care se aplica pentru concursurile organizate de Depal SRL. Intrand in aceste concursuri, participantii sunt de acord sa respecte aceste Reguli.

Aceste Reguli, termeni si conditii sunt singurele care pot fi luate in considerare in ceea ce priveste Concursurile si orice alte reguli sau termeni si conditii sunt excluse. In cazul vreunei dispute sau confilict legate de Concursuri, aceste reguli, termeni si conditii sunt singurele care vor fi luate in considerare.

Ne puteti contacta in legatura cu acest Concurs doar pe adresa de email: comenzi@driedfruits.ro sau telefonic la 0350.800.001

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

Concursul este organizat de SC Depal SRL, RO 4871384, J38/1087/1993, sediul: B-dul Timisoara, Nr. 17B, Bl. 106B, Parter, Sector 6, 61304 Bucuresti, Romania, punct de lucru: Comuna Daesti, Sat Sanbotin, nr 195, 247128 Valcea.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 01.10.2018 – 31.10.2018, fiind considerate valide pentru participare la concurs toate comenzile facturate in perioada 01.10.2018 - 31.10.2018. Orice alta participare in afara datelor sau a orelor prezentate nu vor fi luate in considerare.

SECTIUNEA 3. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Inscrierea la acest concurs se face prin respectarea cumulativa a urmatoarelor 2 conditii:

  • plasarea unei comenzi prin formularul de comanda online, pe e-mail sau telefonic in perioada 01.10.2018 – 31.10.2018
  • transmiterea urmatoarelor date: numele persoanei care a plasat comanda, numarul comenzii si expresia “de acord” prin SMS la numarul 0757070185, prin e-mail la comenzi@driedfruits.ro sau doar bifati acordul privind inscrierea la concurs la pasul "Metoda confirmare comanda" atunci cand plasati comanda online.

Nu exista comanda minima. 

Fiecare comanda care indeplineste aceste 2 conditii reprezinta o sansa unica de castig.

Un concurent poate participa cu mai multe comenzi.

Concursul se desfasoara in perioada 01.10.2018 – 31.10.2018. Orice alta participare in afara datelor sau a orelor prezentate nu vor fi luate in considerare.

Depal SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care apar defectiuni de orice fel, deconectarea retelei de internet si comunicatii, erori, intreruperi, intarzieri, pierderea sau uitarea parolei, acces neautorizat, virusi, bug-uri, intarzierea datorita raspunsului serverului sau alte cauze in afara razei de control sau expertiza a Depal SRL.

SECTIUNEA 4. PREMIILE SI MODALITATEA DE ACORDARE

Extragerea castigatorilor se face prin intermediul www.tragerilasorti.ro   in data de 01.11.2018.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe www.tragerilasorti.ro si pe site-ul oficial www.driedfruits.ro.

Castigatorii vor fi contactati telefonic si pe email de catre unul dintre reprezentantii Depal SRL. In cazul in care emailul transmis nu este corect, adresa de email nu functioneaza sau Castigatorul nu raspunde in termen de 5 zile la solicitarea Depal SRL poate rezulta in descalificarea si selectarea unui alt castigator.

Premiile castigate nu sunt rambursabile şi nu pot fi preschimbate in sume de bani sau valori banesti.

Premiile sunt in valoare de 10045.90 lei si constau in:

  • 10 x Multicooker PHILIPS Viva Collection HD4731/70, 5l, 980W, alb, 509.92 lei/buc
  • 10 x Robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7761/00, vas 1.5l, blender 1.0l, rasnita, 750W, alb, 312.73 lei/buc
  • 10 x Mixer vertical GORENJE HBX884QE, motor DC, 0.8l, 800W, inox, 181.94 lei/buc

Premiile vor fi insotite de garantia standard de 12 luni calendaristice si inmanate in baza unui proces verbal incheiat intre Depal SRL si Castigator. Procesul verbal reprezinta documentul in baza caruia Castigatorul face dovada proprietatii produsului si al dreptului la garantie.

Livrarea premiilor se face in mod gratuit prin intermediul firmei de curierat Dragon Star Curier in maximum 10 zile de la confirmarea Castigatorilor.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis catre publicul din Romania cu varste peste 18 ani. Nu se considera participant eligibil nici o persoana aflata in afara Romaniei.

Angajatii sau membrii din familia angajatilor apartinand Depal SRL nu sunt eligibili pentru participarea in aceste Concursuri, iar Depal SRL isi rezerva dreptul de a schimba castigatorii sau de a refuza sa premieze unul sau mai multi castigatori ai Concursului, daca Depal SRL are motive intemeiate sa creada ca unul dintre castigatori nu este eligibil.

Depal SRL isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant daca Depal SRL are motive intemeiate si/sau participantul/participantii a/au incalcat vreuna dintre Reguli.

SECTIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Intrand in acest Concurs, fiecare participant se angajeaza ca datele si informatiile transmise sunt adevarate, curente si complete. Depal SRL isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea participantilor.

Prin participarea la unul sau mai multe Concursuri organizate de Depal SRL, Depal SRL isi rezerva dreptul de a pastra si stoca datele si informatiile transmise de catre participanti si folosirea lor pe site-ul oficial, pagina de Facebook, anuntarea, pronuntarea sau scrierea numelui Castigatorilor, a orasului sau localitatii din care face parte.

Concursurile si Regulile sunt guvernate de legea din Romania si orice disputa legata de acestea se va purta in limba romana.

Utilizăm cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de utilizare Cookie-uri