



- Stock: În Stoc
Opţiuni disponibile
TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile de peste 150 Ron!
CADOU surpriza la comenzile de minimum 150 Ron!
Cocosul consumat regulat, datorita continutului de substante minerale (in primul rand calciu, magnesiu, zinc, seleniu si fier) ajuta la invingerea oboselii, a extenuarii.
Are un continut bogat in fibre, ameliorand digestia si totodata fiind un antidot eficient in cazul unor boli intestinale. Deoarece in afara de acestea contine si acid gras nesaturat in cantitate insemnata, consumul regulat de cocos reduce sansa de aparitie a bolilor de inima. Are si efect purgativ, diuretic respectiv de curatare a singelui. Actioneaza ca o arma impotriva virusilor care pot cauza gripa, herpes, pojar, hepatita C.
Are efect antibacterian si vindeca ulcerul, infectiile gatului si ale tractului urinar, afectiuni ale gingiei si cavitatii bucale, pneumonie si gonoree. Este un bun tonic si revitalizant, va scapa de oboseala si se recomanda in stari de rau insotite de lipsa de vitalitate sau in convalescenta.
Imbunatateste si echilibreaza absortia calciului si magneziului si este recomandat a fi folosit pentru dezvoltarea sanatoasa a oaselor si a dintilor, dar si impotriva efectelor osteoporozei.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. |
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Prajitura „VIS DE COCOS”
Ingrediente
Pentru blat
7 albușuri
300 grame zahăr
3 linguri de apă clocotită
2 linguri de zeamă de lămâie
200 grame nucă de cocos (se păstreaza de aici 2-3 linguri pentru ornat)
3 linguri de făină
1 plic zahăr vanilat
Pentru crema de cocos
200 grame unt
7 gălbenușuri
1 plic zahăr vanilat
150 de grame de zahăr pudră
50 de grame de nucă de cocos
1 lingură de lapte
+ Glazură de ciocolată
Mod de preparare
Blatul
Bate albușurile cu zahărul spumă tare, adăugând pe rând câte o lingură de apă clocotită și cele două linguri de zeamă de lămâie.
Bate încontinuu 2-3 minute. Apoi încorporează, încet și cu mișcări largi, nuca de cocos, făina și zahărul vanilat.
Întinde aluatul rezultat uniform în tavă. Dă-l la copt la foc potrivit cam 20-25 de minute.
Dacă ai cuptor electric bagă-l la 180 de grade, în jur de 45 de minute.
Crema
Freacă gălbenușurile cu zahărul pudră și cu o lingură de lapte la bain-marie (pînă capătă consistența unei ciulamale).
Lasă la răcit. Într-un castron separat freacă untul cu zahărul vanilat cu un mixer, până se omogenizează.
Adaugă, amestecând continuu, câte o lingură din crema făcută la bain-marie. La final încorporează și cocosul.
După ce s-a răcit blatul, pune crema peste blat. Glazura de ciocolată o faci exact cum scrie aici și o întinzi uniform peste prăjitură cât încă este caldă.
La final, presară și nuca cocos păstrată pentru ornat.
Pofta buna!